LOBSTER Family Restaurant

Nabízíme

Dokonalý steak existuje
Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /www/lobster-restaurant.cz/lobster-restaurant.cz/wp-content/themes/lobster/single-akce.php on line 12

steaky_web

Díky této akci máte od 14. 4. opět možnost ochutnat výjimečnou chuť hovězího masa Kobe beef z býka plemene Wagyu, které patří mezi nejlepší hovězí na světě. Vyznačuje se nejvýraznějším mramorováním, velmi intenzivní chutí a je nejdražším hovězím masem na světě.

Býk byl chován na bio farmě Rudimov, kde dosáhl výjimečných vlastností a váhy 950 kg. Díky zrání tzv. suchou cestou po dobu 5 týdnů pak maso dosáhlo té nejlepší kvality pro přípravu steaků.

S výběrem masa vám ochotně pomůže a poradí náš zkušený personál.

Menu

Porterhouse

100 g – 199 Kč

Král steaků s kostí uprostřed jsou vlastně dva steaky v jednom – na jedné straně masitý roštěnec a na druhé jemná svíčková. Připravuje se 4-8 cm silný.

T-bone

100 g – 189 Kč

Pojmenování získal podle hřbetní kosti ve tvaru písmene ,,T“, která protíná 2 svaly – nízký roštěnec a pravou svíčkovou.

Rib eye steak vysoký roštěnec s kostí

100 g – 169 Kč

Pro milovníky steaků neexistuje nic lahodnějšího než pořádný kus vysokého masa s kostí. Vysoký roštěnec je hned po svíčkové nejkřehčí část hovězího.

Striploin steak nízký roštěnec s kostí

100 g – 169 Kč

Zadní část hřbetu je velice libová a hodí se skvěle také na roastbeef.

Flank steak neboli pupek

100 g – 159 Kč

Široký kus plochého svalu ze spodní části pupku z mladého býka.

Hanger steak neboli veverka

100 g – 159 Kč

Steak z hovězí veverky pochází ze svalového úponu bránice. Houževnatý, plochý kus masa má výraznou hovězí chuť.

Burger z plemene Wagyu

150 g – 199 Kč za porci

Burger se připravuje z libových i tučnějších částí mas, a proto má opravdu intenzivní chuť. Servírujeme se steakovými hranolky.

Dušené maso Wagyu

200 g – 299 Kč za porci

Kousky pomalu dušeného hovězího masa ve vlastní šťávě podlévané výborným italským červeným vínem a pečivem.

Rump steak steak z květové špičky

100 g – 149 Kč

Oblíbený kousek masa, který se používá především na steakovou úpravu, je libový s typicky jemnými žilkami tuku a výraznou chutí.

Paillard

100 g – 139 Kč

Tenký kus hovězí kýty Wagyu je nejlibovější část plemene. Připravuje se rychlým opečením na grilu a servíruje se krvavý. Podáváme ho s rukolovým salátem a vyzrálým balsamicem.

K těmto specialitám jsme Vám připravili výběr příloh a omáček, které si můžete zkombinovat podle své vlastní chuti.

Přílohy cena 49 Kč:

  • Fazolové lusky se slaninou guanciale
  • Steakové hranolky
  • Pečené brambory
  • Grilovaná zelenina

Omáčky cena 39 Kč:

  • Demi-glace
  • Red-wine
  • Pepřová omáčka
  • Houbová omáčka

Nabídka této akce je omezená, proto neváhejte a rezervujte si své místo na emailu lobster@lobster-restaurant.cz.

Těšíme se na vás!