Dokonalý steak – vyprodáno
Neděle 15. 12. 2019, 16:00 / Škola vaření

Popis akce
Odtajníte záhady správného výběru a použití masa a poznáte nové zajímavé suroviny. Dozvíte se například, jak udělat perfektní steak a co je úprava sous-vide. Naučíte se přípravit steakové omáčky, přílohy a mnoho dalšího. Kurz ukončíte sladkou tečku v podobě dezertu od našeho šéfa.
Ve stručnosti
Datum a čas
Neděle 15. 12. 2019, 16:00
Místo konání
LOBSTER – Family restaurant
Galerie Šantovka
Polská 1, Olomouc
Kapacita
Litujeme, akce je již plně obsazena.
Cena
2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce

Vyzrálé hovězí steaky od Maso Klouda
Út 10. 12. - Ne 15. 12. 2019
Tematické akce

Silvestrovské menu
Úterý 31. 12. 2019, 11:00
Tematické akce

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat
Čtvrtek 16. 1. 2020, 18:00
Tematické akce

Sushi – vyprodáno
Neděle 9. 2. 2020, 16:00
Škola vaření

