Moderní beskydská degustace

proběhlo 17. října 2019 Degustace

Moderní beskydská degustace

Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této objednávky a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Popis akce

Čeká nás další degustační večer v Lobster Atmosphere. Tentokrát se podíváme s Dominikem Vaňkem a Alešem Galou z Vinařství Galafarm do Beskyd.

Ptáte se, kdo je Dominik Vaněk? Je to mladý a velice talentovaný kuchař z našich řad, který z Beskyd pochází a nabídne vám dokonalou kombinaci zdejší tradiční kuchyně v jeho moderním a osobitém stylu. Připojte se k nám a zjistěte, jak má chutnat New Wave Valašský frgál nebo třeba zelná polévka s houbovým ragú a terinkou z uzeného lososa.

Rozšiřte své obzory a poznejte tradiční české chutě v jiném pojetí, nebudete litovat!

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 17. října 2019

Místo konání

LOBSTER – Family restaurant
Galerie Šantovka
Polská 1, Olomouc

Kapacita

50 osob

Cena

990 Kč (1 390 Kč s vinným párováním)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Low-carb menu

Low-carb menu

Neděle 27. 10. 2019
16:00Škola vaření

Pečeme to s husami

Pečeme to s husami

Pá 8. 11. 2019
Út 12. 11. 2019Tematické akce

Degustační večer s Romanem Paulusem

Degustační večer s Romanem Paulusem

Sobota 9. 11. 2019
18:30Degustace

Škola vaření s Romanem Paulusem

Škola vaření s Romanem Paulusem

Neděle 10. 11. 2019
14:00Škola vaření