LOBSTER Family Restaurant

Nabízíme

O nás

LOBSTER Family Restaurant – to je příjemné prostředí, skvělé jídlo z poctivých surovin a dobré pití. Záleží nám na kvalitě, sázíme na ni. Od začátku se srovnáváme s nejlepšími podniky u nás, bereme si z nich inspiraci a snažíme se je překonat. Ne proto, že toužíme po exkluzivitě, ale proto, abyste byli spokojení.

Chceme být rodinnou restaurací, kde vám bude chutnat, kde se budete cítit dobře a do které se budete rádi vracet.

RODINNÁ RESTAURACE

Slovo „rodina“ nemáme v názvu restaurace náhodou. Jako rodinná restaurace nabízíme v příjemném nekuřáckém prostředí kompletní servis nejen pro vás, ale i pro vaše děti. A nemyslíme tím jenom dětské stoličky nebo přebalovací pulty.

Naši nejmenší zákazníci si můžou vybírat z dětského menu, k dispozici mají originální omalovánky, pastelky, ale především úžasný dětský koutek ve stylu podmořského světa s OBROVSKÝM AKVÁRIEM, odkud bude možná trochu problém je nakonec dostat!

NAŠE MENU

Rádi se pochlubíme, že na vytváření našeho menu se podílel i „michelinský“ Roman Paulus. Velkou roli hraje italská kuchyně – vlastní domácí těstoviny a pizza. Naši mistři pizzaři byli vyškoleni a certifikováni v italském Janově v Accademia Pizzaioli a důsledně dodržují originální receptury.

Striktně dbáme na kvalitu a čerstvost surovin. Naše ryby od prvotřídního dodavatele, vyzrálá masa z farmářských chovů a deserty domácí výroby jednoduše musí uspokojit všechny milovníky dobrého jídla.

NÁŠ TÝM

Víme, že dobrou restauraci dělají především lidé. I proto má kolem sebe náš šéfkuchař Richard Klemeš fungující tým spolupracovníků, díky kterému si můžete vychutnat nejen skvělé jídlo a pití, ale i kvalitní servis a bezchybnou obsluhu.

Richard Klemeš / šéfkuchař

Šéfkuchař Richard Klemeš se narodil v Olomouci a kuchařské řemeslo ho začalo bavit už jako malého kluka, kdy se motal mamince v kuchyni. Rozhodování o budoucím zaměstání neměl těžké, jelikož pochází z rodiny, která se v oboru gastronomie vždy pohybovala. V Olomouci strávil velkou část svého profesního života a je znám hlavně svým působením v podniku Renomé Grill and Bar, u jehož zrodu stál a zasadil se o jeho dobré jméno. Donedávna však působil v Praze, konkrétně v prestižním podniku George Prime Steak. Má bohaté zkušenosti v klasické české i středomořské kuchyni, skvěle ovládá přípravu a zpracování čerstvých ryb a především vyniká v přípravě a zpracování těch nejlepších steaků, ať už se jedná o maso vepřové, hovězí, zvěřinové, nebo exotické. Richardovo motto zní: „Je pro mě nejdůležitější, abych hostům dopřál gastronomickou spokojenost a zážitek. Největším naplněním pro mě je, když se k nám hosté vrací s přáteli a rodinami zpět.“

Chcete se stát součástí našeho týmu? Sledujte aktuální nabídku pracovních pozic v sekci Kariéra.