O nás

Aneb vše co by vás mohlo zajímat

Lobster Family Restaurant je prostor, který nabízí vše, co gurmáni milují. Jako italská restaurace se můžeme chlubit výrobou čerstvých těstovin, které doplňují tradiční omáčky, nově pečeme pizzu podle neapolské receptury a několikrát týdně přivážíme čerstvé mořské ryby a humry. Pokud zrovna nemáte čas zajet na jídlo do Itálie, zastavte se k nám.

Pokud neholdujete rybám, možná vás zaujme nabídka vyzrálých steaků. Máte-li rádi antipasti neboli předkrmy, doporučujeme náš salátový bar, kde jich najdete hned několik druhů. Stačí si vzít talíř a nabrat si dle libosti.

Rodinná restaurace

Protože máme rádi děti, vybavili jsme restauraci dětským koutkem s mořským akváriem, doplnili jsme dětské menu a děláme vše pro to, abychom vyhověli především rodinám s dětmi. Právem se řadíme mezi kids friendly restaurace.

Pokud se blíží narozeniny vašich dětí a vy hledáte místo pro dětskou oslavu, právě jste ho našli. Oslavu zařídíme se vším všudy. Prostor vyzdobíme podle zájmů oslavence, Tetičky připraví zábavný animační program nebo děti naučíme péct pizzu. A pokud už vás doma nebaví vařit, zařídíme školu vaření pro vaše děti.

Naše menu

Naše menu je inspirováno nejproslulejšími oblastmi Itálie jako jsou Alto Adige, Toskánsko, Kampánie, Piemont a další.

Důležitou roli hraje i období, ve kterém naši restauraci navštívíte, třikrát do roka totiž měníme oblast, kterou se necháváme inspirovat, a menu měníme, abychom hosty nenudili.

Čerstvé ryby

Několikrát týdně přivážíme čerstvé mořské ryby a živé humry. V naší chladící vitríně naleznete například opravdu čerstvé steaky z lososa, tuňáka nebo mečouna, dále filety z tresky, pražmy královské nebo štítníka. Samozřejmostí jsou i ryby v celku, jako je třeba mořský vlk a také v našich končinách neobvyklé kousky, kterými jsou ropušnice, ryba sv. Petra, kambala, zubatec, mořský ďas a další podobné delikatesy.

Ekologie

Dopady konzumu na naši přírodu nám nejsou lhostejné a proto děláme maximum pro to, abychom šetřili životní prostředí. Proto prosíme i vás, abyste se napili bez brčka.

Pokud však brčko do svého nápoje jednoduše chcete, najdete jich u nás hned několik druhů. Nabízíme vám brčka kovová, která pravidelně myjeme a sterilizujeme, abychom zajistili perfektní čistotu. Kovové brčko si u nás navíc můžete koupit. Dále u nás najdete brčka z bioplastu, z cukrové třtiny nebo z kukuřice. Tato brčka se v ideálních podmínkách rozloží už za čtyři měsíce.

Z polystyrenových termokrabiček na jídlo s sebou přecházíme na krabičky z cukrové třtiny, jejichž výroba je k přírodě šetrnější, než výroba například krabiček papírových. Náklad na jejich výrobu je však vyšší, a tak u nás stojí box na polévku pět korun a box na hlavní jídlo deset korun.

Největší gurmánský zážitek však budete mít, když si jídlo sníte přímo u nás z talíře. Nádobí myjeme bio mycími prostředky. Vy tak nevyprodukujete žádný odpad a vaše jídlo bude z talíře chutnat daleko lépe.

Rozhodli jsme se eliminovat jednorázové nádobí, takže rauty a catering připravujeme ve skle, na porcelánu anebo s vratným nádobím.

Neradi nakupujeme suroviny, které jsou v nesmyslných obalech. Zelenina, ovoce i maso k nám v maximální možné míře jezdí bez obalu. Všechen ostatní odpad svědomitě třídíme.

K přírodě se u nás jednoduše chováme s úctou, tak nám držte palce. Jakékoliv nápady a podněty přijímáme a doufáme, že přírodě fandíte stejně jako my.

Navíc, abychom nezatěžovali životní prostředí a neplýtvali jídlem, jsme se zapojili do spolupráce s projekty vratnemisky.cz a nesnezeno.cz.

Náš tým

Dobrou restauraci dělá především kvalitní personál. Proto má kolem sebe náš šéfkuchař František Pospíšil výborně fungující tým spolupracovníků, díky kterému si můžete vychutnat nejen skvělé jídlo a pití, ale i bezchybný servis.

František Pospíšil

František Pospíšil

chef

Lukáš Vrba

Lukáš Vrba

manager

Radek Cuc

Radek Cuc

sous-chef

Staňte se součástí našeho týmu

Sledujte aktuální nabídku volných pozic.

Volné pozice