LOBSTER Family Restaurant

Nabízíme

O nás

LOBSTER Family Restaurant – to je příjemné prostředí, skvělé jídlo z poctivých surovin a dobré pití. Záleží nám na kvalitě, sázíme na ni. Od začátku se srovnáváme s nejlepšími podniky u nás, bereme si z nich inspiraci a snažíme se je překonat. Ne proto, že toužíme po exkluzivitě, ale proto, abyste byli spokojení.

Chceme být rodinnou restaurací, kde vám bude chutnat, kde se budete cítit dobře a do které se budete rádi vracet.

RODINNÁ RESTAURACE

Slovo „rodina“ nemáme v názvu restaurace náhodou. Jako rodinná restaurace nabízíme v příjemném nekuřáckém prostředí kompletní servis nejen pro vás, ale i pro vaše děti. A nemyslíme tím jenom dětské stoličky nebo přebalovací pulty.

Naši nejmenší zákazníci si můžou vybírat z dětského menu, k dispozici mají originální omalovánky, pastelky, ale především úžasný dětský koutek ve stylu podmořského světa s OBROVSKÝM AKVÁRIEM, odkud bude možná trochu problém je nakonec dostat!

NAŠE MENU

Rádi se pochlubíme, že na vytváření našeho menu se společně s šéfkuchařem Jaroslavem Klárem podílel i „michelinský“ Roman Paulus. Velkou roli hraje italská kuchyně – vlastní domácí těstoviny a pizza. Naši mistři pizzaři byli vyškoleni a certifikováni v italském Janově v Accademia Pizzaioli a důsledně dodržují originální receptury.

Striktně dbáme na kvalitu a čerstvost surovin. Naše ryby od prvotřídního dodavatele, vyzrálá masa z farmářských chovů a deserty domácí výroby jednoduše musí uspokojit všechny milovníky dobrého jídla.

NÁŠ TÝM

Víme, že dobrou restauraci dělají především lidé. I proto má kolem sebe náš šéfkuchař Jaroslav Klár fungující tým spolupracovníků, díky kterému si můžete vychutnat nejen skvělé jídlo a pití, ale i kvalitní servis a bezchybnou obsluhu.

Jaroslav Klár / šéfkuchař

Šéfkuchařem restaurace Lobster je 35letý Jaroslav Klár. Má zkušenosti ze špičkových restaurací u nás i v zahraničí, během svého působení v Itálii si zamiloval tamní kuchyni. Sleduje nejnovější trendy, pravidelně se účastní mezinárodních soutěží. Je členem Asociace cukrářů a kuchařů České republiky a Světové asociace kuchařských spolků WACS. V roce 2015 získal bronzovou medaili Magdaleny Dobromily Rettigové za přínos pro českou gastronomii.

Jakub Dvorský / zástupce šéfkuchaře

Zástupcem šéfkuchaře je 31letý Jakub Dvorský. Vaření je jeho životní vášeň. Aby se jí mohl věnovat naplno, zanechal dokonce studia na vysoké škole. Dnes má zkušenosti s provozem v několika hotelových restauracích, kde se postupně vypracoval až na post šéfkuchaře. Své profesní znalosti rozvíjí na kulinářských kurzech a stážích. Jeho snem je pozvednout úroveň olomoucké gastronomie a ukázat všem, že i v Olomouci se dá skvěle a kvalitně najíst.

Chcete se stát součástí našeho týmu? Sledujte aktuální nabídku pracovních pozic v sekci Kariéra.