LOBSTER Family Restaurant

Nabízíme

Škola vaření

škola vaření

Otevíráme svou kuchyni všem, kteří chtějí umět vařit. Pod vedením našich šéfkuchařů svým uměním u grilu oslníte na každé zahradní party, naučíte se válet v sushi, Asie vám nebude cizí, v rybě nenajdete ani kost a takový kváskový chléb si upečete levou zadní.

V každém kurzu vám naservírujeme špetku teorie, hodiny u plotny a plnou pozornost našeho šéfa. K ruce vám budou kvalitní čerstvé suroviny i dostatečná dávka vody, kávy a vína. A kromě znalostí si odnesete sadu receptů a foto s šéfkuchařem na památku.

Kurzy jsou v malých skupinkách, proto nevadí, když vám zavaří i čaj. O to větší pokrok uděláte.

 

Cena každého z kurzů je 2 690 Kč (se zástěrou 2 990 Kč)

 

Všechny kurzy jsou pořádány vždy od 16 hodin v restauraci Lobster Atmosphere.

Hovězí maso - minutkové úpravy

Hovězí je zdaleka nejoblíbenějším steakovým masem a tento kurz pod křídly našeho steak mastera Richarda Klemeše bude rozhodně stát za to! Bistecca alla fiorentina, Tagliata di manzo s rukolou a parmazánem, Steak Rossini s foie gras. Ke steakům neodmyslitelně patří poctivá omáčka a i tu se u nás naučíte. Pepřovka, houbovka nebo red wine sauce, jak jim přezdíváme. Vše zakončíme skvělým dezertem, a to carpacciem s lanýžovou majonézou.

Termín kurzu 23. září 2018 v 16 hodin - tento kurz je již vyprodán

Škola vaření s Romanem Paulusem

Naučíte se vytříbené menu pod vedením předního českého šéfkuchaře Romana Pauluse. Pět chodů, kterými oslníte každého gurmána! Co se bude vařit? Baba ganoush, jehněčí kebab, losos smažený v nori řase, mušle sv. Jakuba a sněhové noky.

Termín kurzu 14. října 2018 v 16 hodin

Ryby a mořské plody

Naučíte se zpracovat celou rybu od hlavy až k ocasu. Připravíte si filet na másle, z kostí vývar, z vývaru omáčku a z ořezků naplníte těstoviny. Upečete si celou rybu podle receptu jedné libanonské babičky. Uděláte si takové mušle, že se budete považovat za rodilého Itala.

Termín kurzu 14. října 2018 v 16 hodin - POZOR! ZMĚNA TERMÍNU - BRZY BUDE UPŘESNĚNO

Sladkovodní ryby

Ne všichni z nás mají rádi kapra, ale my si ukážeme, jak jej připravit, aby chutnal každému z nás. Jeden ze způsobů přípravy kapra bude předkrm, a to kapří remuláda. Také si ukážeme tradičního pstruha na sádle s mandlemi, anebo všemi tak oblíbeného candáta. Už jste zkoušeli zaudit pstruha? Jestli ne, tak přijďte!

Termín kurzu 4. listopadu 2018 v 16 hodin

Dýňové menu

Kdo by nemiloval dýni? Tato typická podzimní zelenina obsahuje spousty vlákniny a je velmi univerzální, může se zpracovat naslano i nasladko a navíc se dá velmi dobře uchovávat. Připravíte si polévku, předkrm, hlavní chod i dezert, kde hlavní roli bude hrát právě dýně. A jako bonus si ukážeme, jak se dýně zavařuje.

Termín kurzu 25. listopadu 2018 v 16 hodin

Zvěřinové hody

Jelen, srna nebo divočák. Kýta, hřbet nebo krk. Jestli se budete chtít vyšvihnout na vysoké úrovni, anebo jen připravit nedělní oběd pro své nejbližší, tento kurz vám ukáže jak na to! Podzimně laděné recepty z vás udělají mistra ve vaší kuchyni.

Termín kurzu 9. prosince 2018 v 16 hodin

Kapacita kurzu je 10 osob (na kurzech Grilování až 20 osob). Proto neváhejte a rezervujte si své místo prostřednictvím níže uvedeného formuláře, případně na e-mailu lobster@lobster-restaurant.cz, telefonu 730 892 286 nebo u personálu naší restaurace.

Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Těšíme se na vás!

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Rezervační formulář

Vaše jméno: *
E-mail: *
Telefon: *
 
 
Objednávám účast v následujících kurzech:
 
Hovězí maso - minutové úpravy
Škola vaření s Romanem Paulusem
Ryby a mořské plody
Sladkovodní ryby
Dýňové menu
Zvěřinové hody
Poznámka: