LOBSTER Family Restaurant

Nabízíme

Škola vaření

škola vaření

Otevíráme svou kuchyni všem, kteří chtějí umět vařit. Pod vedením našich šéfkuchařů už nikdy nezmastíte maso, středomořská kuchyně vám nebude cizí, podzim vás nezaskočí, česky budete vařit lépe než kdy dříve a jak připravit výtečné 4 chodové menu vám prozradí Roman Paulus.

V každém kurzu vám naservírujeme špetku teorie, hodiny u plotny a plnou pozornost našeho šéfa. K ruce vám budou kvalitní čerstvé suroviny i dostatečná dávka vody, kávy a vína. A kromě znalostí si odnesete sadu receptů a foto s šéfkuchařem na památku.

Kurzy jsou v malých skupinkách, proto nevadí, když vám zavaří i čaj. O to větší pokrok uděláte.

 

Cena každého z kurzů je 2 690 Kč (se zástěrou navíc 2 990 Kč)

STŘEDOMOŘSKÁ KUCHYNĚ

skola_vareni-ryby-160x160

Naučíte se, jak vybírat a používat suroviny pro středomořskou kuchyni. Poznáte, jak připravit polévku Bouillabaisse s mořskými plody a vykouzlíte omáčku Rouille. Zvládnete uvařit sépiové risotto s tygří krevetou a mušlemi svatého Jakuba, nebo si osvojíte přípravu italské klasiky spaghetti vongole.

Termín kurzu 25. 9. 2016 v 16:00 hodin

4 CHODOVÉ MENU S ROMANEM PAULUSEM

skola_vareni-francie

Michelinský šéfkuchař Roman Paulus vás naučí, jak připravit plněnou křepelku s nádivkou z lesních hub a foie gras. Ukážete si, jak připravit telecí tatarák nebo sépiové tagliatelle s cuketou a šafránem a jako čtvrtý chod si připravíte topinamburový krém.

Termín kurzu 7. 10. 2016 v 16:00 hodin

ČESKÁ KUCHYNĚ

skola_vareni-cesko

Dozvíte se o klasických i moderních úpravách pokrmů české kuchyně. Naučíte se, jak jednoduše připravit tartar a carpaccio ze pstruha duhového či kachní kaldoun. Připravíte si jedinečný, do křupava pečený filet z candáta s kroupovým rizotem a nakonec noky ve skořicové strouhance s jahodovou omáčkou.

Termín kurzu 16. 10. 2016 v 16:00 hodin

PODZIMNÍ MENU

škola vaření - asie

Dozvíte se více o klasických podzimních surovinách a receptech. Uvaříte si dýňový krém a ragú z divočáka. Připravíte dokonalou plněnou křepelku s nádivkou z lesních hub a foie gras nebo dančí hřbet s hříbkovým ragú a domácími bramborovými noky.

Termín kurzu 13. 11. 2016 v 16:00 hodin

Kapacita kurzu je 8 osob. Proto neváhejte a rezervujte si své místo prostřednictvím níže uvedeného formuláře, případně na e-mailu lobster@lobster-restaurant.cz, telefonu 588 884 137 nebo u personálu naší restaurace. Těšíme se na vás!