LOBSTER Family Restaurant

Nabízíme

Škola vaření

škola vaření

Otevíráme svou kuchyni všem, kteří chtějí umět vařit. Pod vedením našich šéfkuchařů budete válet v sushi, street food vám půjde od ruky doma i venku, dezerty zvládnete jako francouzský mistr, Toskánsko vám nebude cizí a na Velikonoce vás nic nezaskočí.

V každém kurzu vám naservírujeme špetku teorie, hodiny u plotny a plnou pozornost našeho šéfa. K ruce vám budou kvalitní čerstvé suroviny i dostatečná dávka vody, kávy a vína. A kromě znalostí si odnesete sadu receptů a foto s šéfkuchařem na památku.

Kurzy jsou v malých skupinkách, proto nevadí, když vám zavaří i čaj. O to větší pokrok uděláte.

 

Cena každého z kurzů je 2 690 Kč (se zástěrou 2 990 Kč)

Cena kurzu DEZERTY je 1 990 Kč včetně večeře (se zástěrou 2 290 Kč)

 

Všechny kurzy jsou pořádány vždy od 16 hodin v restauraci Lobster Atmosphere.

SUSHI

škola vaření - sushi

Naučíme vás, jak vybírat kvalitní ryby a správně je porcovat. Osvojíte si znalost základních druhů sushi i správné podávání. Připravíte si své sushi od speciální rýže a čerstvých ingrediencí až po rolování. Neznámá vám nezůstane ani výroba japonských rýžových knedlíčků.

Termín kurzu 8. 1. 2017 v 16:00 hodin - Tento kurz je již vyprodán

STREET FOOD

street_food_ikona_skola_vareni

Dozvíte se více moderním stylu street food a naučíte se připravovat rychlé a chutné dobroty. Vysvětlíte si, jak udělat enchiladu s kuřecím masem nebo jarní závitky. Naučíte se připravit smaženou rýži a jako sladkou tečku si přichystáte výtečný cheesecake.

Termín kurzu 29. 1. 2017 v 16:00 hodin - tento kurz je již vyprodán

DEZERTY

dezert_ikona_skola_vareni

Odhalíte zásady přípravy tradičních českých a francouzských dezertů. Naučíte se připravit crème brûlée a dokonalý čokoládový fondant. Osvojíte si také přípravu jahodových knedlíků z tvarohového těsta a v závěru si připravíte poctivý vaječný likér. Jako překvapení na vás bude čekat i výborná večeře.

Termín kurzu 12. 2. 2017 v 16 hodin

TOSKÁNSKO

škola vaření - itálie

Vysvětlíte si zásady přípravy pokrmů, typických pro Toskánsko. Připravíte si lanýžovo-bramborové gnocchi, tradiční polévku minestrone či jedinečné italské spahgetti salsiccia. V závěru na vás bude čekat sladké překvapení a naučíte se připravit výtečný italský dezert.

Termín kurzu 12. 3. 2017 v 16 hodin - tento kurz je již vyprodán

VELIKONOČNÍ MENU

skola_vareni-velikonoce

Poznáte, jak připravit tradiční velikonoční speciality z jehněčího masa. Zvládnete uvařit vynikající dušené jehněčí kolínko nebo jehněčí hřbet pečený v tramezzini. Naučíte se také, jak na jehnečí kotletky s ratatouille a třešničkou nakonec bude velikonoční dezert.

Termín kurzu 9. 4. 2017 v 16 hodin

CHŘESTOVÉ SPECIALITY

škola vaření - asie

S příchodem chřestové sezóny si pod vedením našeho šéfa ukážete, jak připravit nejrůznější chřestové speciality i klasiky. V závěru se naučíte výborný dezert.

Termín kurzu 7. 5. 2017 v 16 hodin

GRILOVÁNÍ

škola vaření - steaky

Odhalíte zásady tradiční i neobvyklé přípravy různých druhů masa. Ukážete si bourání hovězí čtvrtě se zkušeným řezníkem. Vyrobíte si kachní konfit, připravíte roastbeef a správně upečete marinovaná vepřová žebra. Naučíte se netradičně připravovat telecí steak a cizí vám nezůstane ani příprava worcestershire omáčky nebo BBQ marinády. Veškeré pokrmy budeme dohotovovat na grilu na naší terase, přímo s šéfkuchařem.

Termín kurzu 11. 6. 2017 v 16 hodin

Kapacita kurzu je 8 osob. Proto neváhejte a rezervujte si své místo prostřednictvím níže uvedeného formuláře, případně na e-mailu lobster@lobster-restaurant.cz, telefonu 588 884 137 nebo u personálu naší restaurace. Těšíme se na vás!

Rezervační formulář

Vaše jméno: *
E-mail: *
Telefon: *
 
 
Objednávám účast v následujících kurzech:
Sushi
Street food
Dezerty
Toskánsko
Velikonoční menu
Chřestové speciality
Grilování
Poznámka: