Česká kuchyně v moderní úpravě – vyprodáno
Neděle 14. 4. 2024, 17:00 / Škola vaření
Popis akce
Máte rádi klasickou českou kuchyni? A víte, že s tradičními surovinami se dá pracovat i netradičním způsobem? Pokud se chcete poučit o nových trendech v tuzemských restauracích, rovnou si objednejte tento kurz vaření se sous chefem Lobster Family restaurant Standou Hoškem. Čeká vás moderní úprava pstruha, králíka nebo telete a na závěr jako sladká tečka žemlovka, kterou jste ještě nezkusili.
*účast na kurzu můžete zrušit nejpozději do 48h před začátkem konání, případně je poukaz přenositelný na jinou osobu.
Ve stručnosti
Datum a čas
Neděle 14. 4. 2024, 17:00
Místo konání
Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc
Kapacita
Litujeme, akce je již plně obsazena.
Cena
3 190 Kč (se zástěrou 3 590 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
La Cucina Italiana – vyprodáno
Neděle 31. 3. 2024, 17:00
Škola vaření
Festa Napoletana
Čt 18. 4. - Ne 21. 4. 2024
Tematické akce
Pasta & risotto – vyprodáno
Neděle 12. 5. 2024, 17:00
Škola vaření
Shrimps & mussels
Neděle 16. 6. 2024, 17:00
Škola vaření