Italské úpravy masa

Neděle 27. 9. 2020, 16:00 / Škola vaření

Italské úpravy masa

Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této objednávky a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Popis akce

Opět se s naším šéfkuchařem Františkem Pospíšilem vydáte do Itálie. Tentokrát se však budete věnovat výhradně italským úpravám masa. Naučíte se třeba vynikající vitello tonnato a ossobuco, odhalíte, jak připravit saltimboccu nebo vyhlášenou fiorentinu.

Ve stručnosti

Datum a čas

Neděle 27. 9. 2020, 16:00

Místo konání

Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

Kapacita

10 osob

Cena

2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Speciality z čerstvých artyčoků

Speciality z čerstvých artyčoků

So 4. 7. - Po 6. 7. 2020
Tematické akce

Dokonalý steak vol. 2 – vyprodáno

Dokonalý steak vol. 2 – vyprodáno

Neděle 5. 7. 2020, 16:00
Škola vaření

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Čtvrtek 16. 7. 2020, 18:00
Tematické akce

Tradiční česká kuchyně v moderní úpravě

Tradiční česká kuchyně v moderní úpravě

Neděle 19. 7. 2020, 16:00
Škola vaření