Lovecká sezóna

proběhlo 24. listopadu 2019 / Škola vaření

Lovecká sezóna

Popis akce

Jelen, srna nebo divočák. Kýta, hřbet nebo krk. Jestli se budete chtít vyšvihnout na vysoké úrovni, anebo jen připravit nedělní oběd pro své nejbližší, tento kurz vám ukáže jak na to! Podzimně laděné recepty z vás udělají mistra ve vaší kuchyni.

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 24. listopadu 2019

Místo konání

LOBSTER – Family restaurant
Galerie Šantovka
Polská 1, Olomouc

Kapacita

10 osob

Cena

2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Vyzrálé hovězí steaky od Maso Klouda

Vyzrálé hovězí steaky od Maso Klouda

Út 10. 12. - Ne 15. 12. 2019
Tematické akce

Dokonalý steak – vyprodáno

Dokonalý steak – vyprodáno

Neděle 15. 12. 2019, 16:00
Škola vaření

Silvestrovské menu

Silvestrovské menu

Úterý 31. 12. 2019, 11:00
Tematické akce

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Čtvrtek 16. 1. 2020, 18:00
Tematické akce