Lovecká sezóna

Neděle 24. 11. 2019, 16:00 Škola vaření

Lovecká sezóna

Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této objednávky a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Popis akce

Jelen, srna nebo divočák. Kýta, hřbet nebo krk. Jestli se budete chtít vyšvihnout na vysoké úrovni, anebo jen připravit nedělní oběd pro své nejbližší, tento kurz vám ukáže jak na to! Podzimně laděné recepty z vás udělají mistra ve vaší kuchyni.

Ve stručnosti

Datum a čas

Neděle 24. 11. 2019, 16:00

Místo konání

LOBSTER – Family restaurant
Galerie Šantovka
Polská 1, Olomouc

Kapacita

10 osob

Cena

2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Low-carb menu

Low-carb menu

Neděle 27. 10. 2019
16:00Škola vaření

Pečeme to s husami

Pečeme to s husami

Pá 8. 11. 2019
Út 12. 11. 2019Tematické akce

Degustační večer s Romanem Paulusem

Degustační večer s Romanem Paulusem

Sobota 9. 11. 2019
18:30Degustace

Škola vaření s Romanem Paulusem

Škola vaření s Romanem Paulusem

Neděle 10. 11. 2019
14:00Škola vaření