Low-carb menu

Neděle 27. 10. 2019, 16:00 Škola vaření

Low-carb menu

Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této objednávky a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Popis akce

Ukážeme si recepty a kombinace moderního a trendy stravování tzv. Low Carb nebo také LCHF (Low Carb High Fat) je anglické označení způsobu stravování, kdy je oproti běžným výživovým doporučením výrazně snížen příjem sacharidů a naopak jsou navýšeny tuky (bílkoviny zůstávají v běžných číslech). Můžete se také setkat s českým názvem nízkosacharidové stravování. V tomto kurzu vaření si projdeme různé recepty a kombinace, jaké potraviny při low-carb preferovat a kterým se naopak vyhýbat.

Ve stručnosti

Datum a čas

Neděle 27. 10. 2019, 16:00

Místo konání

LOBSTER – Family restaurant
Galerie Šantovka
Polská 1, Olomouc

Kapacita

10 osob

Cena

2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Pečeme to s husami

Pečeme to s husami

Pá 8. 11. 2019
Út 12. 11. 2019Tematické akce

Degustační večer s Romanem Paulusem

Degustační večer s Romanem Paulusem

Sobota 9. 11. 2019
18:30Degustace

Škola vaření s Romanem Paulusem

Škola vaření s Romanem Paulusem

Neděle 10. 11. 2019
14:00Škola vaření

Lovecká sezóna

Lovecká sezóna

Neděle 24. 11. 2019
16:00Škola vaření