Low-carb menu

proběhlo 27. října 2019 / Škola vaření

Low-carb menu

Popis akce

Ukážeme si recepty a kombinace moderního a trendy stravování tzv. Low Carb nebo také LCHF (Low Carb High Fat) je anglické označení způsobu stravování, kdy je oproti běžným výživovým doporučením výrazně snížen příjem sacharidů a naopak jsou navýšeny tuky (bílkoviny zůstávají v běžných číslech). Můžete se také setkat s českým názvem nízkosacharidové stravování. V tomto kurzu vaření si projdeme různé recepty a kombinace, jaké potraviny při low-carb preferovat a kterým se naopak vyhýbat.

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 27. října 2019

Místo konání

LOBSTER – Family restaurant
Galerie Šantovka
Polská 1, Olomouc

Kapacita

10 osob

Cena

2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Poznejte Toskánsko – ochutnávka nového menu

Poznejte Toskánsko – ochutnávka nového menu

Neděle 2. 2. 2020
Tematické akce

Sushi – vyprodáno

Sushi – vyprodáno

Neděle 9. 2. 2020, 16:00
Škola vaření

Láska začíná zážitkem – valentýnské menu

Láska začíná zážitkem – valentýnské menu

Pátek 14. 2. 2020
Tematické akce

World of street food

World of street food

Neděle 23. 2. 2020, 16:00
Škola vaření