LOBSTER Family Restaurant

Nabízíme

Novinky

20.06.2017

Hledáme šikovné a zapálené zájemce o práci na pozici barman / barmanka. V případě zájmu se nám hlaste na emailu asistentka@lobster-restaurant.cz. Těšíme se na vás!

20.06.2017
Vážení zákazníci, v pátek 23. června od 15 hodin a v neděli 25. června od 20 hodin bude restaurace uzavřena z důvodu konání soukromé akce. Děkujeme za pochopení.
 
Váš Lobster
12.06.2017

O víkendu jsme byli na ostravském Garden Food Festivalu, kde jsme byli v návštěvnické anketě zvoleni jako nejlepší restaurace festivalu. Všem mockrát děkujeme za podporu a těšíme se v září do Zlína! :)

Váš Lobster

06.06.2017

Letní food festivaly nás baví, proto se letos zúčastníme všech Garden Food Festivalů! Ten olomoucký už máme za sebou (vítězně :)) a potkáte nás také 10. – 11. června v Ostravě a 2. – 3. září ve Zlíně.

Doufáme, že Vás tam potkáme! ;)

29.05.2017

Vydali jsme již čtvrté vydání našich Lobstrovin. To samozřejmě znamená, že mimo receptu od našeho šéfa, zajímavostí a akcí které nás čekají v následujícím období, máme v nabídce i nová jídla. Přijďte ochutnat naše nové menu!

PS: Lobstroviny si klidně berte domů. :)

16.05.2017

V pátek 19. května od 17 hodin bude šéfkuchař Jaroslav Klár porcovat steaky z čerstvého mečouna, a to přímo před vámi!

Nenechte si ujít tento výjimečný zážitek, počet míst na akci je omezený. Své místo si prosím rezervujte u našeho personálu, na telefonu 730 892 286, na emailu lobster@lobster-restaurant.cz nebo přes aplikaci Lobsterka.

Těšíme se na vás!

01.05.2017

Stačí, když si stáhnete naši aplikaci pro chytré telefony, zaregistrujete se v období od 1. května do 11. června 2017 a budete zařazeni do slosování. Výherce potom budeme losovat ve středu 14. června 2017. Výherci budou následně kontaktováni e-mailem.

Aplikace je ke stažení na Google Play a AppStore.

Seznam cen a další informace naleznete zde.

Přejeme hodně štěstí! :)

04.04.2017

Restaurace s příjemnou hravou atmosférou a moderní gastronomií v centru Olomouce hledá kandidáty na pozici – zástupce šéfkuchaře (Sous chef) / Saucier.

 

Požadujeme:

  • vzdělání v oboru
  • vášeň pro vaření
  • schopnost vést a motivovat menší tým spolupracovníků
  • chuť učit se novým věcem a spolupodílet se na vytváření konceptu restaurace
  • kreativitu, spolehlivost, pracovitost
  • pozitivní myšlení a přístup k práci
  • dobré komunikační schopnosti
  • týmový hráč

Nabízíme:

  • možnost uplatnit své vlastní nápady a přístupy
  • příležitost naučit se novým věcem a postupům
  • možnost odborného rozvoje například formou stáží v moderních restauracích
  • práci na HPP
  • práci v centru Olomouce
  • nabízená mzda 25.000 Kč + bonusy
  • příjemné pracovní prostředí
  • systém zaměstnaneckých benefitů

 

Své strukturované životopisy zasílejte na email: asistentka@lobster-restaurant.cz

04.04.2017

Vážení zákazníci, od 14. do 17. dubna pro vás budeme mít speciální Velikonoční menu!

Vybírat si budete moci z nabídky, kterou pro vás připravil šéfkuchař Jaroslav Klár se svým týmem.

Velikonoční menu

 

Krémová polévka z medvědího česneku, restovaná selská slanina, zastřené vejce

 

Kůzlečí smažené řízky na přepuštěném másle, vídeňský bramborový salát

 

Jehněčí koleno pečené na víně Ribas, bramborové pyré, sezónní zelenina

 

Kůzlečí burger, selská slanina, karamelizovaná cibule, polníček

 

Velikonoční dezert
29.03.2017

Japonský den v Lobsteru, to je SUSHI SET jako business menu, SUSHI MENU jako ryba dne a od 18 hodin SUSHI ALL YOU CAN EAT, neboli snězte, co můžete. Nebude to samozřejmě jen o sushi, budete moci ochutnat japonské čaje, polévku a dokonce japonské pivo.

Sushi bude připravovat, přímo před vámi, zkušený sushi mistr Tomáš Svoboda.

Svůj stůl si zarezervujte u personálu, na webu, nebo přes aplikaci Lobsterka. Těšíme se na vás 13. dubna!

07.03.2017

Hledáme šikovné a zapálené zájemce o práci na pozici kuchař a číšník. V případě zájmu se nám hlaste na emailu asistentka@lobster-restaurant.cz. Těšíme se na vás!

24.01.2017

Myslíme i na vegetariány a proto jsme vytvořili také Valentýnské vegetariánské menu. :)

Můžete si jej prohlédnout zde. Těšíme se na vás 14. 2. od 17 nebo od 20 hodin!

11.01.2017

Hledáme vhodného kandidáta na pozici F&B manažer

 

POŽADUJEME
– SŠ vzdělání
– Praxe na vedoucí pozici v délce 1 roku podmínkou
– Výborné manažerské dovednosti
– Proaktivní přístup, chuť se vzdělávat a vysoké pracovní nasazení
– Práce v oblasti pohostinství, gastronomie výhodou
– Zkušenost s pokladním a skladovým systémem výhodou
– Znalost práce na PC /Word, Excel, Outlook/
– ŘP B a aktivní dovednost řízení
– Aktivní znalost AJ
– Sommelierský kurz výhodou

 

NÁPLŇ PRÁCE
Vaší pracovní náplní bude dohled a kontrola nad provozem baru a restaurace, vytváření směnnosti provozu, proškolování nových zaměstnanců, vedení pracovního kolektivu, podílení se na optimalizaci provozu restaurace apod.

 

NABÍZÍME
– Seberealizaci v profesionálním prostředí významné společnosti
– Nástup možný ihned
– Práci na HPP na dobu neurčitou
– Systém zaměstnaneckých benefitů
– Možnost dalšího vzdělávání

 

Své strukturované životopisy zasílejte na email: asistentka@lobster-restaurant.cz.

Těšíme se na vás!

10.01.2017

Zážitková restaurace s příjemnou hravou atmosférou a moderní gastronomií v centru Olomouce hledá kandidáty na pozici číšník / servírka.

Hledáme usměvavého, pozitivního člověka se zájmem o gastronomii a vášní pro dobré jídlo a pití. Klademe důraz na slušné, neformální chování.

Baví tě zkoušet nové věci a rozvíjet se? Víš o sobě, že umíš vytvořit pozitivní atmosféru kolem sebe, rád se bavíš s lidmi a umíš číst v rozhovoru mezi řádky? Jsi schopný pohotově reagovat na různé typy lidí a situace? Potom hledáme právě tebe.

Jestli se v horních řádcích vidíš, kontaktuj nás na emailu: banatova@lobster-restaurant.cz nebo telefonu 777 694 242.

http://www.atmosphere-restaurant.cz

06.01.2017

Vážení zákazníci, dne 6. ledna bude restaurace od 16. hodin uzavřena, bude zde probíhat soukromá akce. Rádi vás však přivítáme v restauraci Atmosphere! Děkujeme za pochopení.

20.12.2016

 

Zkontrolujte naši sváteční otevírací dobu.

 

24. 12.

zavřeno

 

25. 12.

zavřeno

 

26. 12. – 31. 12.

11:00 – 23:00

 

1. 1.

zavřeno

 

Těšíme se na vás!

 

14.12.2016

Objevte umění Jakuba Černého a jeho oblíbený STREET FOOD, inspirovaný asijskou kuchyní.

Užijete si večer plný pikantních chutí a vůně koriandru u 6 chodového degustačního menu. Veškeré informace naleznete zde.

 

Cena 990 Kč (s vinným doprovodem 1 190 Kč)

 

Kapacita této akce je omezená, je proto nutná rezervace předem.

Datum akce – čtvrtek 12. ledna 2017 od 18.30 hodin.

05.12.2016

Rádi děláme radost a když už se blíží ty Vánoce, chceme vás něčím podarovat. V Lobster Atmosphere nyní dostanete ke každé snídani francouzský dezert Bûche de Noël zdarma. A pokud chcete někomu udělat radost i vy, máme pro vás řešení. Darujte silvestrovský zážitek, street food degustaci nebo poukazy na útratu a školu vaření. Vánoce máme v malíčku! Podrobnější informace naleznete zde.

Akce trvá do 23. prosince.

Těšíme se na vás!

02.12.2016

Nudí vás Silvestr? Chcete zažít neobyčejný večer? Nebo zkusit něco nového? Máme pro vás řešení se silvestrovským balíčkem do Lobster Atmosphere.

Vychutnáte si 6 chodové degustační menu u kterého si sami vyberete předkrm, odhalíte tajemství připravy polévky a dostanete naservírované speciální menu pro ni nebo pro něj. Hlavní chod dokončíme před Vašimi zraky a dezert Vám doslova vykreslíme na talíři.
Nebude to ale jen o jídle, bude to i kuchařská show. S menu si zahrajete hry, napijete se výborného vína, slavnostně si připijete s šéfkuchařem a jeho týmem a pokud budete chtít, budete mít zarezervovanou bowlingovou dráhu.

Zažijete večer jako žádný jiný. Veškeré informace naleznete zde.

16.11.2016

Od dnešního rána má každý novou odměnu v aplikaci Lobsterka – polévku zdarma k hlavnímu chodu v Lobster Atmosphere! Odměna platí do konce listopadu, tak neváhejte, byla by škoda ji nevyužít.