Polední menu

Úterý 19. 11.

Polévky

Ribollita rustico - italská zeleninová

45,-

Drůbeží vývar, zelenina, nudle, pažitka

45,-

Hlavní jídla

Grilovaná vepřová panenka, omáčka blue cheese, pečené grenaille s brokolicí

159,-

Risotto funghi, houby, sýr Grana Padano

139,-

Grilovaný sýr halloumi, pikantní paprikové fajitas, koriandrové pesto

159,-

Jídlo týdne

Okoun nilský v bylinkové krustě, citronová kaše, grilovaná cuketa

219,-

Antipasti bar - výběr klasických italských předkrmů

129/179,-

Specialita šéfkuchaře

Telecí hanger steak, pečená brambora s creme fraiche a chimichurri salsou, jarní cibulka, demi-glace

259,-

Pizza

Margherita - rajčata San Marzano, mozzarella, bazalka

99,-

Quattro Formaggi - mozzarella, taleggio, gorgonzola, pecorino, bazalka

129,-

Salsiccia e ventricina - rajčata San Marzano, mozzarella, salsiccia, ventricina, cibule, bazalka

119,-

Gamberi - rajčata San Marzano, mozzarella, krevety, cherry rajčata, česnek, bazalka

129,-

Dezert

Dle denní nabídky

,-

Středa 20. 11.

Polévky

Zelňačka s klobásou

45,-

Drůbeží vývar, zelenina, nudle, pažitka

45,-

Hlavní jídla

Krůtí prso na slanině a šalvěji, jasmínová rýže, salátek

159,-

Casarecce con tonno e cipolle, tuňák, cibule, cherry rajče, sýr Grana Padano

139,-

Masové polpette v rajčatové omáčce, bazalka, dýňové spaghetti

149,-

Jídlo týdne

Okoun nilský v bylinkové krustě, citronová kaše, grilovaná cuketa

219,-

Antipasti bar - výběr klasických italských předkrmů

129/179,-

Specialita šéfkuchaře

Telecí hanger steak, pečená brambora s creme fraiche a chimichurri salsou, jarní cibulka, demi-glace

259,-

Pizza

Margherita - rajčata San Marzano, mozzarella, bazalka

99,-

Quattro Formaggi - mozzarella, taleggio, gorgonzola, pecorino, bazalka

129,-

Salsiccia e ventricina - rajčata San Marzano, mozzarella, salsiccia, ventricina, cibule, bazalka

119,-

Gamberi - rajčata San Marzano, mozzarella, krevety, cherry rajčata, česnek, bazalka

129,-

Dezert

Dle denní nabídky

,-

Čtvrtek 21. 11.

Polévky

Květáková polévka s pažitkou

45,-

Drůbeží vývar, zelenina, nudle, pažitka

45,-

Hlavní jídla

Hovězí po burgundsku, bramborová kaše, pečené žampiony

159,-

Risotto con zucca, dýňové risotto se šalvějí a dýňovými semínky

139,-

Pečená kuřecí roláda s ricottou a špenátem, gratinované žampiony s tymiánem

149,-

Jídlo týdne

Okoun nilský v bylinkové krustě, citronová kaše, grilovaná cuketa

219,-

Antipasti bar - výběr klasických italských předkrmů

129/179,-

Specialita šéfkuchaře

Telecí hanger steak, pečená brambora s creme fraiche a chimichurri salsou, jarní cibulka, demi-glace

259,-

Pizza

Margherita - rajčata San Marzano, mozzarella, bazalka

99,-

Quattro Formaggi - mozzarella, taleggio, gorgonzola, pecorino, bazalka

129,-

Salsiccia e ventricina - rajčata San Marzano, mozzarella, salsiccia, ventricina, cibule, bazalka

119,-

Gamberi - rajčata San Marzano, mozzarella, krevety, cherry rajčata, česnek, bazalka

129,-

Dezert

Dle denní nabídky

,-

Pátek 22. 11.

Polévky

Toskánská minestrone rustico

45,-

Drůbeží vývar, zelenina, nudle, pažitka

45,-

Hlavní jídla

Tradiční sekaná, balená anglickou slaninou šťouchané brambory s cibulkou, rajčatový salát s cibulí

149,-

Spaghetti all pomodoro DOP con basilico s rajčatovou omáčkou a bazalkou

139,-

Grilované kuřecí prso plněné špenátovou ricottou, cuketa se žampiony na šalvějovém másle

159,-

Jídlo týdne

Okoun nilský v bylinkové krustě, citronová kaše, grilovaná cuketa

219,-

Antipasti bar - výběr klasických italských předkrmů

129/179,-

Specialita šéfkuchaře

Telecí hanger steak, pečená brambora s creme fraiche a chimichurri salsou, jarní cibulka, demi-glace

259,-

Pizza

Margherita - rajčata San Marzano, mozzarella, bazalka

99,-

Quattro Formaggi - mozzarella, taleggio, gorgonzola, pecorino, bazalka

129,-

Salsiccia e ventricina - rajčata San Marzano, mozzarella, salsiccia, ventricina, cibule, bazalka

119,-

Gamberi - rajčata San Marzano, mozzarella, krevety, cherry rajčata, česnek, bazalka

129,-

Dezert

Dle denní nabídky

,-