V čem je naše neapolská pizza výjimečná a jiná? A jak se liší neapolská pizza od klasické? To vám ve videu ukáže náš šéfkuchař František Pospíšil s Romanem Paulusem.
VIDEO MŮŽETE ZKOUKNOUT ZDE. :)
Pro shrnutí
– tohle jsou typické znaky neapolské pizzy
– krátká doba pečení při teplotě 400 °C
– minimálně 48 hodin vyzrálé těsto
– připečené a nadýchané okraje
– tenký a vláčný střed
– a především KVALITNÍ ITALSKÉ SUROVINY
Jako úplný základ můžeme jmenovat například rajčata San Marzano DOP, která se pěstují na sopečných svazích v blízkosti Neapole či mléčnou mozzarellu Fior di latté, bez které se neapolská pizza neobejde.
Vyzkoušejte naši pizzu jako z Neapole! Navíc do konce května ve skvělé akci 2+1 zdarma při osobním odběru.