Pečeme neapolskou pizzu!

6. května 2021, Rubrika: Aktuality

Pečeme neapolskou pizzu!
V čem je naše neapolská pizza výjimečná a jiná? A jak se liší neapolská pizza od klasické? To vám ve videu ukáže náš šéfkuchař František Pospíšil s Romanem Paulusem.

 
VIDEO MŮŽETE ZKOUKNOUT ZDE. :)

Pro shrnutí
– tohle jsou typické znaky neapolské pizzy
– krátká doba pečení při teplotě 400 °C
minimálně 48 hodin vyzrálé těsto
připečené a nadýchané okraje
tenký a vláčný střed
a především KVALITNÍ ITALSKÉ SUROVINY

 

Jako úplný základ můžeme jmenovat například rajčata San Marzano DOP, která se pěstují na sopečných svazích v blízkosti Neapole či mléčnou mozzarellu Fior di latté, bez které se neapolská pizza neobejde.

 

Vyzkoušejte naši pizzu jako z Neapole! Navíc do konce května ve skvělé akci 2+1 zdarma při osobním odběru.

Další novinky

Sousední Bistro Helen se mění na Lobster Bistro

Sousední Bistro Helen se mění na LOBSTER BISTRO. S italskou lehkostí a vášní pro španělskou…

21.10.2024

Hledáme nové kolegy

Do našeho mladého a zkušeného týmu přijmeme nové parťáky! Jsme stále se zdokonalující italská restaurace…

27.08.2024