Maso a steaky exclusive – vyprodáno
proběhlo 20. března 2022 / Škola vaření
Popis akce
V kurzu Maso a steaky exclusive vás provedeme světem exkluzivních druhů mas. Vyzkoušíme maso z přeštického prasete a naučíme se specialitu z jehněčích hřebínků. Aby byl tento kurz opravdu exklusivní, nemůže chybět hovězí Wagyu. Zkrátka exklusivní kurz s exklusivními dobrotami!
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 20. března 2022
Místo konání
Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc
Kapacita
Litujeme, akce je již plně obsazena.
Cena
3 390 Kč (se zástěrou 3 790 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Tradice Emilia Romagna
Neděle 26. 1. 2025, 17:00
Škola vaření
Chutě Lombardie – vyprodáno
Neděle 23. 2. 2025, 17:00
Škola vaření
Římská kuchyně
Neděle 23. 3. 2025, 17:00
Škola vaření
Primi piatti
Neděle 20. 4. 2025, 17:00
Škola vaření