Ryby a mořské plody
proběhlo 22. 2. - 25. 2. 2024 / Tematické akce
Popis akce
Ochutnejte naše čerstvé ryby a mořské plody! Humra v naší restauraci snad nemusíme připomínat, ale nyní pro vás budeme mít i čerstvé krevety nebo kalamáry. Vybrat si můžete rovnou z několika druhů ryb a darů moře. Tak dlouho neváhejte!
Akce platí pouze do vyprodání.
Budeme se těšit!
Ryby a mořské plody
PRO 2 OSOBY
ZUPPA DI PESCE
pražma / mořský vlk, mušle, kalamáry, krevety, chobotnice, rajčata, olivy, capari, pečivo
1599,-
ANTIPASTI
CANNELLINI CON CALAMARI E ROSMARINO
restované kalamáry s rozmarýnem, pyré z fazolí cannellini
349,-
PULPO FRITTO CON INSALATA DI RUCOLA E LIMONE
100 g smažená chobotnice, rukolový salát s citronem, aioli
449,-
COZZE CON N'DUJA
200 g slávky na víně, česnek, petrželka, N´duja
349,-
CARPACCIO DI PESCE
smuha, citron, růžový pepř, petrželka, crostini
349,-
PASTA & RISOTTO
RISOTTO ALLO ZAFFERANO CON CAPESANTE
šafránové risotto, mušle Sv. Jakuba
599,-
PACCHERI ALLO SCOGLIO
slávky, krevety, kalamáry, rajčata, česnek, bazalka, paccheri
389,-
SPAGHETTI CACIO E PEPE CON GAMBERI E TARTUFO
pecorino, krevety, lanýž, pepř
599,-
PESCE FRESCO
BRANZINO / ORATA
mořský vlk / pražma královská
100 g / 110,-
ROMBO
kambala
100 g / 190,-
SAN PIETRO
Sv. Petr
100 g / 229,-
RANA PESCATRICE
mořský ďas
100 g / 189,-
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 22. 2. - 25. 2. 2024
Místo konání
LOBSTER Family restaurant
Galerie Šantovka
Polská 1, Olomouc
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Zvěřina z našich lesů – vyprodáno
Neděle 24. 11. 2024, 17:00
Škola vaření
Tradice Emilia Romagna
Neděle 26. 1. 2025, 17:00
Škola vaření
Chutě Lombardie
Neděle 23. 2. 2025, 17:00
Škola vaření
Římská kuchyně
Neděle 23. 3. 2025, 17:00
Škola vaření