Steakový víkend

proběhlo 23. 11. - 26. 11. 2023 / Tematické akce

Steakový víkend

Popis akce

Vyberte si z naší speciální nabídky steaků a vyzrálého hovězího masa, které pro nás zrálo až 150 dní suchou cestou. Maso se vyznačuje vysokým stupněm mramorování, křehkostí a šťavnatostí.

Akce platí pouze do vyprodání.

Budeme se těšit!

Steakový víkend

CARPACCIO
hovězí svíčková, parmazánová majonéza, pažitkový olej, pečivo

329,-

TELECÍ TATARÁK S LANÝŽEM
lanýž, majonéza, kapary, šalotka, hořčice, citron

349,-

VYSOKÝ ROŠTĚNEC
300 - 400 g

100 g / 199,-

WAGYU NÍZKÝ ROŠTĚNEC (Japonsko)
cca 150 g

100 g / 999,-

HOVĚZÍ TOMAHAWK
od 1000 g - pro 2 až 3 osoby

100 g / 249,-

HOVĚZÍ T - BONE
od 800 g - pro 2 až 3 osoby

100 g / 259,-

TELECÍ T - BONE
od 500 g - pro 2 osoby

100 g / 219,-

VYSOKÝ ROŠTĚNEC S KOSTÍ
od 800 g - pro 2 až 3 osoby

100 g / 239,-

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 23. 11. - 26. 11. 2023

Místo konání

LOBSTER Family restaurant
Galerie Šantovka
Polská 1, Olomouc

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Tradice Emilia Romagna

Tradice Emilia Romagna

Neděle 26. 1. 2025, 17:00
Škola vaření

Chutě Lombardie – vyprodáno

Chutě Lombardie – vyprodáno

Neděle 23. 2. 2025, 17:00
Škola vaření

Římská kuchyně

Římská kuchyně

Neděle 23. 3. 2025, 17:00
Škola vaření

Primi piatti

Primi piatti

Neděle 20. 4. 2025, 17:00
Škola vaření