Beef & Meat

proběhlo 17. března 2024 / Škola vaření

Beef & Meat

Popis akce

Troufnete si na kvalitní stařené hovězí? Chcete se naučit práci se syrovým masem, odhalit triky přípravy vychytaného burgeru nebo pořádného steaku? Šéfkuchař Bistra Helen Tomáš Juřík, který má za sebou praxi v nejlepších tuzemských i zahraničních restauracích, vám bude zasvěceným a pozorným průvodcem.

*účast na kurzu můžete zrušit nejpozději do 48h před začátkem konání, případně je poukaz přenositelný na jinou osobu.

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 17. března 2024

Místo konání

Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc

Kapacita

10 osob

Cena

3 190 Kč (se zástěrou 3 590 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Pá 18. 10. - Ne 20. 10. 2024
Tematické akce

Kuchyně severní Itálie – vyprodáno

Kuchyně severní Itálie – vyprodáno

Neděle 20. 10. 2024, 17:00
Škola vaření

Pečení se Stáňou

Pečení se Stáňou

Neděle 27. 10. 2024, 17:00
Škola vaření

Lanýžové degustační menu

Lanýžové degustační menu

Pátek 22. 11. 2024, 18:00
Degustace, Tematické akce