Maso – Oheň – Chianti
proběhlo 30. srpna 2024 / Degustace, Tematické akce
Popis akce
Přesuňte se s námi do Toskánska a prožijte večer plný místních specialit, vyzrálého hovězího masa, grilování na terase, červeného vína a výjimečné atmosféry.
Celý večer budeme servírovat toskánské speciality, grilovat před vámi exklusivní vyzrálé hovězí. Prémiová Chianti vybral a osobně odprezentuje Flemming Laugesen ze společnosti Flemming's. Vše budeme grilovat na úžasném grilu Vulcanus na terase Bistro Helen.
Bude to zkrátka akce, na kterou jen tak nezapomenete.
Kapacita je omezená a rezervace je nutná. Rezervovat je možné jednotlivá místa nebo celé stoly.
Při rezervaci stolu pro 10 osob - zvýhodněná cena 1 610 Kč / osoba
VINO CHIANTI
La Torre alle Tolfe
Chianti Colli Senesi 2021
0,1 l 89,- / 0,75 l 629,-
Montenidoli
Chianti Montenidoli 2018
0,1 l 129,- / 0,75 l 899,-
Pacina
Chianti Pacina 2015
0,1 l 159,- / 0,75 l 1.049,-
Il Bioselvatico
Sangiovese 2020
0,1 l 179,- / 0,75 l 1.199,-
Dodavatel vína pro tuto akci je společnost Flemming's.
Rezervace přijímáme přes rezervační formulář, na tel.: 730 892 286 nebo na e-mailu lobster@lobster-restaurant.cz.
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 30. srpna 2024
Místo konání
Bistro Helen
Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc
Kapacita
Litujeme, akce je již plně obsazena.
Poznámka
Rezervace přijímáme přes rezervační formulář, na tel.: 730 892 286 nebo na e-mailu lobster@lobster-restaurant.cz.
Cena
1790 Kč / osoba
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Silvestrovské menu
Út 31. 12. - Út 31. 12. 2024
Degustace
Tradice Emilia Romagna
Neděle 26. 1. 2025, 17:00
Škola vaření
Chutě Lombardie – vyprodáno
Neděle 23. 2. 2025, 17:00
Škola vaření
Římská kuchyně
Neděle 23. 3. 2025, 17:00
Škola vaření