Lanýžové degustační menu
Pátek 22. 11. 2024, 18:00 / Degustace, Tematické akce
Popis akce
Italská gastronomie, lanýže, víno. Toto přirozené spojení nabídne jedinečný degustační večer, který chystáme 22. listopadu v Bistru Helen.
Vykoušejte nečekané kombinace této aromatické houby s masem, rybou, hřiby, kaštany a dalšími surovinami v nápaditém pětichodovém menu, které pro vás chystá šéfkuchař Tomáš Juřík.
Kulinářské zážitky jistě znásobí I vinný doprovod zakladatele a sommeliéra firmy Flemming‘s Wine Flemminga Laugesena, specialisty na přírodní vína z Itálie.
Rezervace přijímáme přes portál www.smsticket.cz
Ve stručnosti
Datum a čas
Pátek 22. 11. 2024, 18:00
Místo konání
Bistro Helen
Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc
Kapacita
50 osob
Poznámka
Rezervace přijímáme přes portál www.smsticket.cz
Cena
od 2199 Kč / osoba (bez vinného párování)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat
Pá 18. 10. - Ne 20. 10. 2024
Tematické akce
Kuchyně severní Itálie – vyprodáno
Neděle 20. 10. 2024, 17:00
Škola vaření
Pečení se Stáňou
Neděle 27. 10. 2024, 17:00
Škola vaření
Zvěřina z našich lesů – vyprodáno
Neděle 24. 11. 2024, 17:00
Škola vaření