Chutě Lombardie – vyprodáno

Neděle 23. 2. 2025, 17:00 / Škola vaření

Chutě Lombardie – vyprodáno

Popis akce

Zažijte rafinovanou kuchyni Lombardie pod vedením šéfkuchaře Tomáše Juříka. Naučíte se připravit šťavnaté ossobuco alla Milanese, klasickou telecí kotletu cotoletta di vitello a jedinečné ravioli s gorgonzolou a ořechy. Tento kurz je ideální pro milovníky výrazných chutí a elegantních pokrmů, které jsou typické pro Miláno.

Ve stručnosti

Datum a čas

Neděle 23. 2. 2025, 17:00

Místo konání

Lobster Bistro
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

Kapacita

Litujeme, akce je již plně obsazena.

Cena

3 190 Kč (se zástěrou 3 590 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Silvestrovské menu

Silvestrovské menu

Út 31. 12. - Út 31. 12. 2024
Degustace

Tradice Emilia Romagna

Tradice Emilia Romagna

Neděle 26. 1. 2025, 17:00
Škola vaření

Římská kuchyně

Římská kuchyně

Neděle 23. 3. 2025, 17:00
Škola vaření

Primi piatti

Primi piatti

Neděle 20. 4. 2025, 17:00
Škola vaření