Chutě Lombardie – vyprodáno
Neděle 23. 2. 2025, 17:00 / Škola vaření
Popis akce
Zažijte rafinovanou kuchyni Lombardie pod vedením šéfkuchaře Tomáše Juříka. Naučíte se připravit šťavnaté ossobuco alla Milanese, klasickou telecí kotletu cotoletta di vitello a jedinečné ravioli s gorgonzolou a ořechy. Tento kurz je ideální pro milovníky výrazných chutí a elegantních pokrmů, které jsou typické pro Miláno.
Ve stručnosti
Datum a čas
Neděle 23. 2. 2025, 17:00
Místo konání
Lobster Bistro
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc
Kapacita
Litujeme, akce je již plně obsazena.
Cena
3 190 Kč (se zástěrou 3 590 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Silvestrovské menu
Út 31. 12. - Út 31. 12. 2024
Degustace
Tradice Emilia Romagna
Neděle 26. 1. 2025, 17:00
Škola vaření
Římská kuchyně
Neděle 23. 3. 2025, 17:00
Škola vaření
Primi piatti
Neděle 20. 4. 2025, 17:00
Škola vaření