Antipasti & Insalata

Neděle 22. 6. 2025, 17:00 / Škola vaření

Antipasti & Insalata

    Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této objednávky a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Popis akce

    Odhalte tajemství italských předkrmů a salátů pod vedením Tomáše Juříka. Naučíte se připravit různé druhy crostini nebo carpaccio, lahodnou caponatu a chobotnicový salát. Tento kurz vám ukáže, jak jednoduché suroviny mohou vytvořit sofistikované pokrmy.

    Ve stručnosti

    Datum a čas

    Neděle 22. 6. 2025, 17:00

    Místo konání

    Lobster Bistro
    Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

    Kapacita

    10 osob

    Cena

    3 190 Kč (se zástěrou 3 590 Kč)

    Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

    Další akce

    Silvestrovské menu

    Silvestrovské menu

    Út 31. 12. - Út 31. 12. 2024
    Degustace

    Tradice Emilia Romagna

    Tradice Emilia Romagna

    Neděle 26. 1. 2025, 17:00
    Škola vaření

    Chutě Lombardie – vyprodáno

    Chutě Lombardie – vyprodáno

    Neděle 23. 2. 2025, 17:00
    Škola vaření

    Římská kuchyně

    Římská kuchyně

    Neděle 23. 3. 2025, 17:00
    Škola vaření