Chutě Lombardie – vyprodáno

Neděle 23. 2. 2025, 17:00 / Škola vaření

Chutě Lombardie – vyprodáno

Popis akce

Zažijte rafinovanou kuchyni Lombardie pod vedením šéfkuchaře Tomáše Juříka. Naučíte se připravit šťavnaté ossobuco alla Milanese, klasickou telecí kotletu cotoletta di vitello a jedinečné ravioli s gorgonzolou a ořechy. Tento kurz je ideální pro milovníky výrazných chutí a elegantních pokrmů, které jsou typické pro Miláno.

Ve stručnosti

Datum a čas

Neděle 23. 2. 2025, 17:00

Místo konání

Lobster Bistro
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

Kapacita

Litujeme, akce je již plně obsazena.

Cena

3 190 Kč (se zástěrou 3 590 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Týden mořských specialit

Týden mořských specialit

Út 4. 2. - Ne 9. 2. 2025
Tematické akce

Láska začíná zážitkem – valentýnské menu

Láska začíná zážitkem – valentýnské menu

Pátek 14. 2. 2025, 17:00
Degustace, Tematické akce

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Pá 21. 3. - Ne 23. 3. 2025
Tematické akce

Římská kuchyně

Římská kuchyně

Neděle 23. 3. 2025, 17:00
Škola vaření