Dokonalý steak – odloženo
Neděle 28. 3. 2021, 17:00 / Škola vaření

Popis akce
O NOVÉM TERMÍNU VÁS BUDEME INFORMOVAT, JAKMILE TO BUDE MOŽNÉ.
---
Tentokát se zaměříme výhradně na přípravu steaků. Ukážeme si, jak dokonale ugrilovat velké kusy masa, jako je například bistecca alla fiorentina nebo panzanese steak. Budeme ale připravovat i menší steaky, jako třeba steaky z přeštických vepřů. Společně si připravíme i omáčky nebo ochucená másla, která se perfektně ke grilování hodí.
Ve stručnosti
Datum a čas
Neděle 28. 3. 2021, 17:00
Místo konání
Bistro Helen
Polská 1, Olomouc
Kapacita
Litujeme, akce je již plně obsazena.
Cena
2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce

World of street food – odloženo
Neděle 7. 3. 2021, 17:00
Škola vaření

Asijská kuchyně – vyprodáno – odloženo
Neděle 14. 3. 2021, 17:00
Škola vaření

Maso a steaky exclusive – vyprodáno – odloženo
Neděle 21. 3. 2021, 17:00
Škola vaření

Chutě a vůně orientu – odloženo
Neděle 4. 4. 2021, 17:00
Škola vaření

