Dokonalý steak – nový termín – poslední 2 volná místa

proběhlo 11. července 2021 / Škola vaření

Dokonalý steak – nový termín – poslední 2 volná místa

Popis akce

Tentokát se zaměříme výhradně na přípravu steaků. Ukážeme si, jak dokonale ugrilovat velké kusy masa, jako je například bistecca alla fiorentina nebo panzanese steak. Budeme ale připravovat i menší steaky, jako třeba steaky z přeštických vepřů. Společně si připravíme i omáčky nebo ochucená másla, která se perfektně ke grilování hodí.

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 11. července 2021

Místo konání

Bistro Helen
Polská 1, Olomouc

Kapacita

10 osob

Cena

2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Pasta & risotto – vyprodáno

Pasta & risotto – vyprodáno

Neděle 12. 5. 2024, 17:00
Škola vaření

Shrimps & mussels

Shrimps & mussels

Neděle 16. 6. 2024, 17:00
Škola vaření

Středomořské grilování

Středomořské grilování

Neděle 28. 7. 2024, 16:00
Škola vaření

Toskánsko na grilu

Toskánsko na grilu

Neděle 25. 8. 2024, 16:00
Škola vaření