Kuchyně Sardinie

proběhlo 8. září 2024 / Škola vaření

Kuchyně Sardinie

Popis akce

Sardinie je sice italský ostrov, má ale svoji specifickou kuchyni. Základem jsou samozřejmě ryby, mořské plody a zelenina, ale místní také milují maso a zvěřinu. Tato škola vaření vás posune v umění gastronomie zase o kus dál. Zvláště pod vedením našeho šéfkuchaře Františka Pospíšila, který se na Sardinii pravidelně vrací.

Naučíte se: Sardskou rybí polévku; Fregolu s mořskými plody; Křepelky s fíky a nádivkou z fenyklu a brambor; Dušeného mořského vlka s opečeným chlebem pane carasau a bottargou.

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 8. září 2024

Místo konání

Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

Kapacita

10 osob

Cena

3 390 Kč (se zástěrou 3 790 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Pečeme to s husami

Pečeme to s husami

St 6. 11. - Po 11. 11. 2024
Tematické akce

Lanýžové degustační menu

Lanýžové degustační menu

Pátek 22. 11. 2024, 18:00
Degustace, Tematické akce

Zvěřina z našich lesů – vyprodáno

Zvěřina z našich lesů – vyprodáno

Neděle 24. 11. 2024, 17:00
Škola vaření