Kuchyně severní Itálie – vyprodáno
proběhlo 20. října 2024 / Škola vaření
Popis akce
Kdysi jsme patřili s regiony severní Itálie do jednoho státu. Proto když vyrazíte do Trentina nebo jižních Tyrol, najdete v menu některá jídla, která znáte od nás nebo z Rakouska. Italové však dokážou knedlíkům, vydatným polévkám nebo masům dodat osobitý šmrnc. A to se můžete naučit i vy, pokud si s naším šéfkuchařem Františkem Pospíšilem projdete školou vaření na téma Kuchyně severní Itálie.
Naučíte se: Špenátové knedlíky s máslem a parmazánem; Kachní prso s řeřichou a rozinkami; Gnocchi s gorgonzolou, čekankou a slaninou a další.
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 20. října 2024
Místo konání
Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc
Kapacita
Litujeme, akce je již plně obsazena.
Cena
3 190 Kč (se zástěrou 3 590 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Silvestrovské menu
Út 31. 12. - Út 31. 12. 2024
Degustace
Tradice Emilia Romagna
Neděle 26. 1. 2025, 17:00
Škola vaření
Chutě Lombardie – vyprodáno
Neděle 23. 2. 2025, 17:00
Škola vaření
Římská kuchyně
Neděle 23. 3. 2025, 17:00
Škola vaření