La Cucina Italiana – vyprodáno
proběhlo 14. června 2020 / Škola vaření
Popis akce
Naučíte se připravit Carpaccio di culo se salsou verde a česnekovým olejem tak, jak ho připravují v Toskánsku. Podávat ho budeme s čerstvě upečenou focacciou, kterou si také sami uděláme. Dále budou následovat plněné tortelloni, které po našem kurzu budete umět vyrábět jako rodilí italové. A samozřejmě nesmíme zapomenout na vynikající italské risotto s mořskými plody. U ryb zůstaneme a ukážeme si, jak na Sicílii tradičně připravují pečenou pražmu. Itálie však není jen o rybách a mořských plodech, a proto ze Sicílie zamíříme na sever a ukážeme si, jak se dělá známé ossobuco. Vše zakončíme přípravou klasického dezertu jménem Zabaglione, pocházející z oblasti Piemonte.
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 14. června 2020
Místo konání
Lobster Atmosphere
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc
Kapacita
Litujeme, akce je již plně obsazena.
Cena
2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Silvestrovské menu
Út 31. 12. - Út 31. 12. 2024
Degustace
Tradice Emilia Romagna
Neděle 26. 1. 2025, 17:00
Škola vaření
Chutě Lombardie – vyprodáno
Neděle 23. 2. 2025, 17:00
Škola vaření
Římská kuchyně
Neděle 23. 3. 2025, 17:00
Škola vaření