La Cucina Italiana – odloženo

proběhlo 21. února 2021 / Škola vaření

La Cucina Italiana – odloženo

Popis akce

O NOVÉM TERMÍNU VÁS BUDEME INFORMOVAT, JAKMILE TO BUDE MOŽNÉ.
---
Společně s šéfkuchařem Františkem Pospíšilem si jako předkrm připravíme hovězí tagliatu s bylinkovou salsou. Dále si ukážeme, jak na domácí bramborové gnocchi s pancettou, čekankou a gorgonzolou a podíváme se společně na to, jak připravit skvělou sicilskou specialitu, kterou je hovězí braciola pečená s rajčaty, ke které si upečeme výtečné brambory s pestem a parmazánem. A sladkou tečkou budou klasické koblížky zeppolini.

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 21. února 2021

Místo konání

Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

Kapacita

10 osob

Cena

2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

World of street food – odloženo

World of street food – odloženo

Neděle 7. 3. 2021, 17:00
Škola vaření

Asijská kuchyně – vyprodáno – odloženo

Asijská kuchyně – vyprodáno – odloženo

Neděle 14. 3. 2021, 17:00
Škola vaření

Maso a steaky exclusive – vyprodáno – odloženo

Maso a steaky exclusive – vyprodáno – odloženo

Neděle 21. 3. 2021, 17:00
Škola vaření

Dokonalý steak – odloženo

Dokonalý steak – odloženo

Neděle 28. 3. 2021, 17:00
Škola vaření