La Cucina Italiana – nový termín

Neděle 12. 9. 2021, 17:00 / Škola vaření

La Cucina Italiana – nový termín

    Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této objednávky a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Popis akce

    Společně s šéfkuchařem Františkem Pospíšilem si jako předkrm připravíme hovězí tagliatu s bylinkovou salsou. Dále si ukážeme, jak na domácí bramborové gnocchi s pancettou, čekankou a gorgonzolou a podíváme se společně na to, jak připravit skvělou sicilskou specialitu, kterou je hovězí braciola pečená s rajčaty, ke které si upečeme výtečné brambory s pestem a parmazánem. A sladkou tečkou budou klasické koblížky zeppolini.

    Ve stručnosti

    Datum a čas

    Neděle 12. 9. 2021, 17:00

    Místo konání

    Bistro Helen
    Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

    Kapacita

    10 osob

    Cena

    2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)

    Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

    Další akce

    World of street food – nový termín

    World of street food – nový termín

    Neděle 1. 8. 2021, 17:00
    Škola vaření

    Asijská kuchyně – vyprodáno – nový termín

    Asijská kuchyně – vyprodáno – nový termín

    Úterý 17. 8. 2021, 17:00
    Škola vaření

    Maso – Oheň – Chianti

    Maso – Oheň – Chianti

    Pátek 20. 8. 2021, 18:00
    Degustace, Tematické akce