La Cucina Italiana – odloženo
proběhlo 21. února 2021 / Škola vaření

Popis akce
O NOVÉM TERMÍNU VÁS BUDEME INFORMOVAT, JAKMILE TO BUDE MOŽNÉ.
---
Společně s šéfkuchařem Františkem Pospíšilem si jako předkrm připravíme hovězí tagliatu s bylinkovou salsou. Dále si ukážeme, jak na domácí bramborové gnocchi s pancettou, čekankou a gorgonzolou a podíváme se společně na to, jak připravit skvělou sicilskou specialitu, kterou je hovězí braciola pečená s rajčaty, ke které si upečeme výtečné brambory s pestem a parmazánem. A sladkou tečkou budou klasické koblížky zeppolini.
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 21. února 2021
Místo konání
Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce

World of street food – odloženo
Neděle 7. 3. 2021, 17:00
Škola vaření

Asijská kuchyně – vyprodáno – odloženo
Neděle 14. 3. 2021, 17:00
Škola vaření

Maso a steaky exclusive – vyprodáno – odloženo
Neděle 21. 3. 2021, 17:00
Škola vaření

Dokonalý steak – odloženo
Neděle 28. 3. 2021, 17:00
Škola vaření

