Lobster, shrimps & mussels

Neděle 2. 8. 2020, 16:00 / Škola vaření

Lobster, shrimps & mussels

Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této objednávky a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Popis akce

Šéfkuchař František Pospíšil vás naučí, jak připravit plody moře tak, abyste již nikdy neudělali chybu.
Připravíte si tradiční slávky na víně nebo v úpravě s rajčaty San Marzano, které budou podávané s domácím italským pečivem, které si také upečete.
Dále se naučíte originální neapolský recept na skvělé spaghetti alle vongole s domácí pastou.
Ukážete si recept na skvělý lehký předkrm z mušlí sv. Jakuba, podávané s omáčkou z cideru a olejem z čerstvé petrželky.
Dále se můžete těšit na čerstvé tygří krevety s omáčkou z vína a čerstvých rajčat a jako hlavní chod následuje největší pecka - ukážete si, jak připravit čerstvého živého humra na italském risottu.
A nesmíme zapomenout i na sladkou tečku v podobě šlehaného sýru mascarpone s čerstvým ovocem a piškoty Savoiardi.
 

Ve stručnosti

Datum a čas

Neděle 2. 8. 2020, 16:00

Místo konání

Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

Kapacita

10 osob

Cena

2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Pánská jízda s degustací rumů – vyprodáno

Pánská jízda s degustací rumů – vyprodáno

Neděle 7. 6. 2020, 16:00
Škola vaření

La Cucina Italiana – vyprodáno

La Cucina Italiana – vyprodáno

Neděle 14. 6. 2020, 16:00
Škola vaření

Grill Mix Party

Grill Mix Party

Neděle 21. 6. 2020, 16:00
Škola vaření

Dokonalý steak vol. 2 – vyprodáno

Dokonalý steak vol. 2 – vyprodáno

Neděle 5. 7. 2020, 16:00
Škola vaření