Lovecká sezóna

Neděle 11. 10. 2020, 16:00 / Škola vaření

Lovecká sezóna

Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této objednávky a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Popis akce

Podzimní recepty ze zvěřiny od Richarda Klemeše, díky kterým se stanete mistrem vaší kuchyně.

Ve stručnosti

Datum a čas

Neděle 11. 10. 2020, 16:00

Místo konání

Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

Kapacita

10 osob

Cena

2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Degustační večer s Romanem Paulusem

Degustační večer s Romanem Paulusem

Sobota 3. 10. 2020, 18:30
Degustace

Škola vaření s Romanem Paulusem

Škola vaření s Romanem Paulusem

Neděle 4. 10. 2020, 14:00
Škola vaření

Italská kuchyně pro teenagery – vyprodáno

Italská kuchyně pro teenagery – vyprodáno

Neděle 18. 10. 2020, 16:00
Škola vaření

Pasta, gnocchi a risotto

Pasta, gnocchi a risotto

Neděle 1. 11. 2020, 16:00
Škola vaření