Lovecká sezóna – vyprodáno

proběhlo 16. října 2022 / Škola vaření

Lovecká sezóna – vyprodáno

Popis akce

Tak tohle už je vyšší dívčí – zvěřina na několik způsobů. S našimi zkušenými kuchaři to ale pro vás bude hračka a na nadcházející loveckou sezónu budete perfektně připraveni. Začneme základem – kančím ragú, které je doma nejen u nás, ale zejména v alpských zemích – Slovinsku, Rakousku nebo Itálii. Naučíte se také, jak připravit jelení hřbet s hlívou a jalovcem a muflona s houbami. Na konci kurzu se odpoutáme od masitých jídel a vyzkoušíme dezert – hrušky na víně. Jednoduchý recept, kterým s lehkostí okouzlíte i vybranou společnost.

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 16. října 2022

Místo konání

Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc

Kapacita

Litujeme, akce je již plně obsazena.

Cena

2 890 Kč (se zástěrou 3 290 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Tradice Emilia Romagna

Tradice Emilia Romagna

Neděle 26. 1. 2025, 17:00
Škola vaření

Chutě Lombardie – vyprodáno

Chutě Lombardie – vyprodáno

Neděle 23. 2. 2025, 17:00
Škola vaření

Římská kuchyně

Římská kuchyně

Neděle 23. 3. 2025, 17:00
Škola vaření

Primi piatti

Primi piatti

Neděle 20. 4. 2025, 17:00
Škola vaření