Lovecká sezóna – vyprodáno

proběhlo 15. října 2023 / Škola vaření

Lovecká sezóna – vyprodáno

Popis akce

Troufnete si na zvěřinu? Po této škole vaření s šéfkuchařem Tomášem Juříkem určitě řeknete ano. Vysvětlí vám základní postupy i kuchařské vychytávky a naučí vás připravovat jelení ragú s pastou, prso z perličky s lanýži nebo filet z daňka s černým kořenem. Sladkou tečkou bude sezónní dýňový crème brûlée.

*účast na kurzu můžete zrušit nejpozději do 48h před začátkem konání, případně je poukaz přenositelný na jinou osobu.

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 15. října 2023

Místo konání

Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc

Kapacita

Litujeme, akce je již plně obsazena.

Cena

2990 Kč (se zástěrou 3 390 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Pá 18. 10. - Ne 20. 10. 2024
Tematické akce

Kuchyně severní Itálie – vyprodáno

Kuchyně severní Itálie – vyprodáno

Neděle 20. 10. 2024, 17:00
Škola vaření

Pečení se Stáňou

Pečení se Stáňou

Neděle 27. 10. 2024, 17:00
Škola vaření

Lanýžové degustační menu

Lanýžové degustační menu

Pátek 22. 11. 2024, 18:00
Degustace, Tematické akce