Lovecká sezóna – vyprodáno
proběhlo 15. října 2023 / Škola vaření
Popis akce
Troufnete si na zvěřinu? Po této škole vaření s šéfkuchařem Tomášem Juříkem určitě řeknete ano. Vysvětlí vám základní postupy i kuchařské vychytávky a naučí vás připravovat jelení ragú s pastou, prso z perličky s lanýži nebo filet z daňka s černým kořenem. Sladkou tečkou bude sezónní dýňový crème brûlée.
*účast na kurzu můžete zrušit nejpozději do 48h před začátkem konání, případně je poukaz přenositelný na jinou osobu.
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 15. října 2023
Místo konání
Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc
Kapacita
Litujeme, akce je již plně obsazena.
Cena
2990 Kč (se zástěrou 3 390 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Silvestrovské menu
Út 31. 12. - Út 31. 12. 2024
Degustace
Tradice Emilia Romagna
Neděle 26. 1. 2025, 17:00
Škola vaření
Chutě Lombardie – vyprodáno
Neděle 23. 2. 2025, 17:00
Škola vaření
Římská kuchyně
Neděle 23. 3. 2025, 17:00
Škola vaření