Lovecká sezóna

proběhlo 24. listopadu 2019 / Škola vaření

Lovecká sezóna

Popis akce

Jelen, srna nebo divočák. Kýta, hřbet nebo krk. Jestli se budete chtít vyšvihnout na vysoké úrovni, anebo jen připravit nedělní oběd pro své nejbližší, tento kurz vám ukáže jak na to! Podzimně laděné recepty z vás udělají mistra ve vaší kuchyni.

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 24. listopadu 2019

Místo konání

LOBSTER – Family restaurant
Galerie Šantovka
Polská 1, Olomouc

Kapacita

10 osob

Cena

2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Čtvrtek 16. 7. 2020, 18:00
Tematické akce

Tradiční česká kuchyně v moderní úpravě

Tradiční česká kuchyně v moderní úpravě

Neděle 19. 7. 2020, 16:00
Škola vaření

Lobster, shrimps & mussels

Lobster, shrimps & mussels

Neděle 2. 8. 2020, 16:00
Škola vaření

Lobster Grill Academy

Lobster Grill Academy

Neděle 16. 8. 2020, 16:00
Škola vaření