Maso a steaky exclusive – vyprodáno – odloženo

Neděle 21. 3. 2021, 17:00 / Škola vaření

Maso a steaky exclusive – vyprodáno – odloženo

Popis akce

O NOVÉM TERMÍNU VÁS BUDEME INFORMOVAT, JAKMILE TO BUDE MOŽNÉ.
---
V kurzu Maso a steaky exclusive vás odborník na steaky Richard Klemeš provede světem exkluzivních druhů mas, jako je hovězí wagyu, pluma z iberijského prasete, mořský ďas, žlutoploutvý tuňák, perlička a další. Exklusivní kurz s exklusivními dobrotami!

Ve stručnosti

Datum a čas

Neděle 21. 3. 2021, 17:00

Místo konání

Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

Kapacita

Litujeme, akce je již plně obsazena.

Cena

3 190 Kč (se zástěrou 3 590 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

World of street food – odloženo

World of street food – odloženo

Neděle 7. 3. 2021, 17:00
Škola vaření

Asijská kuchyně – vyprodáno – odloženo

Asijská kuchyně – vyprodáno – odloženo

Neděle 14. 3. 2021, 17:00
Škola vaření

Dokonalý steak – odloženo

Dokonalý steak – odloženo

Neděle 28. 3. 2021, 17:00
Škola vaření

Chutě a vůně orientu – odloženo

Chutě a vůně orientu – odloženo

Neděle 4. 4. 2021, 17:00
Škola vaření