Maso a steaky exclusive – vyprodáno

Neděle 6. 12. 2020, 16:00 / Škola vaření

Maso a steaky exclusive – vyprodáno

Popis akce

V kurzu Maso a steaky exclusive vás odborník na steaky Richard Klemeš provede světem exkluzivních druhů mas, jako je hovězí wagyu, pluma z iberijského prasete, mořský ďas, žlutoploutvý tuňák, perlička a další. Exklusivní kurz s exklusivními dobrotami!

Ve stručnosti

Datum a čas

Neděle 6. 12. 2020, 16:00

Místo konání

Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

Kapacita

Litujeme, akce je již plně obsazena.

Cena

3 190 Kč (se zástěrou 3 590 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Degustační večer s Romanem Paulusem

Degustační večer s Romanem Paulusem

Sobota 3. 10. 2020, 18:30
Degustace

Škola vaření s Romanem Paulusem

Škola vaření s Romanem Paulusem

Neděle 4. 10. 2020, 14:00
Škola vaření

Lovecká sezóna

Lovecká sezóna

Neděle 11. 10. 2020, 16:00
Škola vaření

Italská kuchyně pro teenagery – vyprodáno

Italská kuchyně pro teenagery – vyprodáno

Neděle 18. 10. 2020, 16:00
Škola vaření