Maso a steaky exclusive

Neděle 6. 12. 2020, 16:00 / Škola vaření

Maso a steaky exclusive

Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této objednávky a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Popis akce

V kurzu Maso a steaky exclusive vás odborník na steaky Richard Klemeš provede světem exkluzivních druhů mas, jako je hovězí wagyu, pluma z iberijského prasete, mořský ďas, žlutoploutvý tuňák, perlička a další. Exklusivní kurz s exklusivními dobrotami!

Ve stručnosti

Datum a čas

Neděle 6. 12. 2020, 16:00

Místo konání

Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

Kapacita

10 osob

Cena

3 190 Kč (se zástěrou 3 590 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Dokonalý steak vol. 2 – vyprodáno

Dokonalý steak vol. 2 – vyprodáno

Neděle 19. 4. 2020, 16:00
Škola vaření

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat

Čtvrtek 23. 4. 2020, 18:00
Tematické akce

Lobster Grill Academy

Lobster Grill Academy

Neděle 10. 5. 2020, 16:00
Škola vaření

Tradiční česká kuchyně v moderní úpravě – vyprodáno

Tradiční česká kuchyně v moderní úpravě – vyprodáno

Neděle 17. 5. 2020, 16:00
Škola vaření