Maso a steaky exclusive – vyprodáno – nový termín

Neděle 21. 3. 2021, 17:00 / Škola vaření

Maso a steaky exclusive – vyprodáno – nový termín

Popis akce

V kurzu Maso a steaky exclusive vás odborník na steaky Richard Klemeš provede světem exkluzivních druhů mas, jako je hovězí wagyu, pluma z iberijského prasete, mořský ďas, žlutoploutvý tuňák, perlička a další. Exklusivní kurz s exklusivními dobrotami!

Ve stručnosti

Datum a čas

Neděle 21. 3. 2021, 17:00

Místo konání

Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

Kapacita

Litujeme, akce je již plně obsazena.

Cena

3 190 Kč (se zástěrou 3 590 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Lobster online škola vaření vol. 3

Lobster online škola vaření vol. 3

Pátek 27. 11. 2020, 19:00
Škola vaření online

Sushi

Sushi

Neděle 10. 1. 2021, 17:00
Škola vaření

Škola vaření s Romanem Paulusem – nový termín

Škola vaření s Romanem Paulusem – nový termín

Neděle 17. 1. 2021, 14:00
Škola vaření

Italská kuchyně pro teenagery – vyprodáno – nový termín

Italská kuchyně pro teenagery – vyprodáno – nový termín

Neděle 24. 1. 2021, 17:00
Škola vaření