Mořské plody
proběhlo 6. října 2019 / Škola vaření
Popis akce
Naučíte se, jak vybírat a otevírat ústřice, spolu s jejich různými úpravami. Poznáte, jak uvařit kalamáry nebo chobotnice, osvojíte si přípravu slávek a krevet a na závěr si vychutnáte výtečný dezert.
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 6. října 2019
Místo konání
LOBSTER Family restaurant
Galerie Šantovka
Polská 1, Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Pečeme to s husami
St 6. 11. - Po 11. 11. 2024
Tematické akce
Lanýžové degustační menu
Pátek 22. 11. 2024, 18:00
Degustace, Tematické akce
Zvěřina z našich lesů – vyprodáno
Neděle 24. 11. 2024, 17:00
Škola vaření