Pasta, gnocchi a risotto – nový termín – vyprodáno

Neděle 20. 6. 2021, 17:00 / Škola vaření

Pasta, gnocchi a risotto – nový termín – vyprodáno

Popis akce

Na tomto kurzu si ukážeme, jak připravit domácí těstoviny, z nichž si uvaříme několik zakladních druhů, jako jsou napřiklad spaghetti alla amatriciana či penne boscaiola s houbami a slaninou. Naučíme se také uvařit jedno ze základních italských ragú, které zamícháme s domácimi gnocchi. Jako předkrm si připravíme risotto s mušlemi Sv. Jakuba. A sladkou tečkou na závěr bude dezert coppa di mascarpone.
Kurzem vás provede šéfkuchař František Pospíšil.

Ve stručnosti

Datum a čas

Neděle 20. 6. 2021, 17:00

Místo konání

Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

Kapacita

Litujeme, akce je již plně obsazena.

Cena

2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.