Pasta, gnocchi a risotto – vyprodáno – odloženo

proběhlo 7. února 2021 / Škola vaření

Pasta, gnocchi a risotto – vyprodáno – odloženo

Popis akce

O NOVÉM TERMÍNU VÁS BUDEME INFORMOVAT, JAKMILE TO BUDE MOŽNÉ.
---
Na tomto kurzu si ukážeme, jak připravit domácí těstoviny, z nichž si uvaříme několik zakladních druhů, jako jsou napřiklad spaghetti alla amatriciana či penne boscaiola s houbami a slaninou. Naučíme se také uvařit jedno ze základních italských ragú, které zamícháme s domácimi gnocchi. Jako předkrm si připravíme risotto s mušlemi Sv. Jakuba. A sladkou tečkou na závěr bude dezert coppa di mascarpone.
Kurzem vás provede šéfkuchař František Pospíšil.

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 7. února 2021

Místo konání

Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

Kapacita

Litujeme, akce je již plně obsazena.

Cena

2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

World of street food – odloženo

World of street food – odloženo

Neděle 7. 3. 2021, 17:00
Škola vaření

Asijská kuchyně – vyprodáno – odloženo

Asijská kuchyně – vyprodáno – odloženo

Neděle 14. 3. 2021, 17:00
Škola vaření

Maso a steaky exclusive – vyprodáno – odloženo

Maso a steaky exclusive – vyprodáno – odloženo

Neděle 21. 3. 2021, 17:00
Škola vaření

Dokonalý steak – odloženo

Dokonalý steak – odloženo

Neděle 28. 3. 2021, 17:00
Škola vaření