Poklady moře na ohni
Neděle 24. 8. 2025, 17:00 / Škola vaření
Popis akce
Vychutnejte si vůni a chuť moře s Františkem Pospíšilem a Tomášem Juříkem. Naučíte se připravovat plněné kalamáry nebo humra, pracovat s ústřicemi a mušlemi a dokonale filetovat ryby. Tento kurz je ideální pro všechny milovníky mořských plodů a grilovaných delikates.
Ve stručnosti
Datum a čas
Neděle 24. 8. 2025, 17:00
Místo konání
Lobster Bistro
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
3 490 Kč (se zástěrou 3 890 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Lanýžové degustační menu
Pátek 22. 11. 2024, 18:00
Degustace, Tematické akce
Zvěřina z našich lesů – vyprodáno
Neděle 24. 11. 2024, 17:00
Škola vaření
Tradice Emilia Romagna
Neděle 26. 1. 2025, 17:00
Škola vaření
Chutě Lombardie
Neděle 23. 2. 2025, 17:00
Škola vaření