Poklady moře na ohni
Neděle 24. 8. 2025, 17:00 / Škola vaření

Popis akce
Vychutnejte si vůni a chuť moře s Františkem Pospíšilem a Tomášem Juříkem. Naučíte se připravovat plněné kalamáry nebo humra, pracovat s ústřicemi a mušlemi a dokonale filetovat ryby. Tento kurz je ideální pro všechny milovníky mořských plodů a grilovaných delikates.
Ve stručnosti
Datum a čas
Neděle 24. 8. 2025, 17:00
Místo konání
Lobster Bistro
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
3 490 Kč (se zástěrou 3 890 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce

Primi piatti – VYPRODÁNO
Neděle 20. 4. 2025, 17:00
Škola vaření

Ryby & mořské plody
Čtvrtek 24. 4. 2025, 11:00
Degustace, Tematické akce

Chřestová sezóna
Neděle 25. 5. 2025, 17:00
Škola vaření

Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat
Čtvrtek 29. 5. 2025, 17:00
Degustace, Tematické akce

