Prémiové maso & ryby – vyprodáno
proběhlo 14. ledna 2024 / Škola vaření
Popis akce
Tento kurz je určen především opravdovým gurmetům a milovníkům masa. Když už se pustíte do přípravy prémiových surovin, chcete mít jistotu, že to perfektně zvládnete a vaši hosté budou spokojeni. Čeká vás příprava hovězího wagyu, výběrového telecího a kuchaři ceněných ryb – svatého Petra a kambaly.
*účast na kurzu můžete zrušit nejpozději do 48h před začátkem konání, případně je poukaz přenositelný na jinou osobu.
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 14. ledna 2024
Místo konání
Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
3 490 Kč (se zástěrou 3 890 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Pečeme to s husami
St 6. 11. - Po 11. 11. 2024
Tematické akce
Lanýžové degustační menu
Pátek 22. 11. 2024, 18:00
Degustace, Tematické akce
Zvěřina z našich lesů – vyprodáno
Neděle 24. 11. 2024, 17:00
Škola vaření