Prémiové maso & ryby – vyprodáno

proběhlo 14. ledna 2024 / Škola vaření

Prémiové maso & ryby – vyprodáno

Popis akce

Tento kurz je určen především opravdovým gurmetům a milovníkům masa. Když už se pustíte do přípravy prémiových surovin, chcete mít jistotu, že to perfektně zvládnete a vaši hosté budou spokojeni. Čeká vás příprava hovězího wagyu, výběrového telecího a kuchaři ceněných ryb – svatého Petra a kambaly.

*účast na kurzu můžete zrušit nejpozději do 48h před začátkem konání, případně je poukaz přenositelný na jinou osobu.

Ve stručnosti

Datum a čas

proběhlo 14. ledna 2024

Místo konání

Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1 (vedle Lobster Family restaurant), Olomouc

Kapacita

10 osob

Cena

3 490 Kč (se zástěrou 3 890 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Pečeme to s husami

Pečeme to s husami

St 6. 11. - Po 11. 11. 2024
Tematické akce

Lanýžové degustační menu

Lanýžové degustační menu

Pátek 22. 11. 2024, 18:00
Degustace, Tematické akce

Zvěřina z našich lesů – vyprodáno

Zvěřina z našich lesů – vyprodáno

Neděle 24. 11. 2024, 17:00
Škola vaření