Sea food party – vyprodáno
proběhlo 24. října 2021 / Škola vaření
Popis akce
Šéfkuchař František Pospíšil vás naučí, jak připravit plody moře a ryby tak, abyste již nikdy neudělali chybu. Ukážete si, jak si poradit s celou chobotnicí nebo živým humrem, chybět nebude ani recept na skvělou italskou rybí polévku Guazzetto, či mušle Sv. Jakuba.
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 24. října 2021
Místo konání
Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc
Kapacita
Litujeme, akce je již plně obsazena.
Cena
2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Tradice Emilia Romagna
Neděle 26. 1. 2025, 17:00
Škola vaření
Chutě Lombardie – vyprodáno
Neděle 23. 2. 2025, 17:00
Škola vaření
Římská kuchyně
Neděle 23. 3. 2025, 17:00
Škola vaření
Primi piatti
Neděle 20. 4. 2025, 17:00
Škola vaření