Sea food party – vyprodáno

Neděle 24. 10. 2021, 17:00 / Škola vaření

Sea food party – vyprodáno

Popis akce

Šéfkuchař František Pospíšil vás naučí, jak připravit plody moře a ryby tak, abyste již nikdy neudělali chybu. Ukážete si, jak si poradit s celou chobotnicí nebo živým humrem, chybět nebude ani recept na skvělou italskou rybí polévku Guazzetto, či mušle Sv. Jakuba.

Ve stručnosti

Datum a čas

Neděle 24. 10. 2021, 17:00

Místo konání

Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

Kapacita

Litujeme, akce je již plně obsazena.

Cena

2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)

Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

Další akce

Téma měsíce – dýňové a cuketové speciality

Téma měsíce – dýňové a cuketové speciality

Pá 1. 10. - Ne 31. 10. 2021
Tematické akce

Pečeme to s husami

Pečeme to s husami

Po 8. 11. - Ne 14. 11. 2021
Tematické akce

La Cucina Italiana

La Cucina Italiana

Neděle 23. 1. 2022, 17:00
Škola vaření

Francouzská kuchyně

Francouzská kuchyně

Neděle 20. 2. 2022, 17:00
Škola vaření