Sea food party – odloženo

Neděle 11. 4. 2021, 17:00 / Škola vaření

Sea food party – odloženo

    Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této objednávky a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Popis akce

    O NOVÉM TERMÍNU VÁS BUDEME INFORMOVAT, JAKMILE TO BUDE MOŽNÉ.
    ---
    Šéfkuchař František Pospíšil vás naučí, jak připravit plody moře a ryby tak, abyste již nikdy neudělali chybu. Ukážete si, jak si poradit s celou chobotnicí nebo živým humrem, chybět nebude ani recept na skvělou italskou rybí polévku Guazzetto, či mušle Sv. Jakuba.

    Ve stručnosti

    Datum a čas

    Neděle 11. 4. 2021, 17:00

    Místo konání

    Bistro Helen
    Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

    Kapacita

    10 osob

    Cena

    2 690 Kč (se zástěrou 3 090 Kč)

    Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

    Další akce

    World of street food – odloženo

    World of street food – odloženo

    Neděle 7. 3. 2021, 17:00
    Škola vaření

    Asijská kuchyně – vyprodáno – odloženo

    Asijská kuchyně – vyprodáno – odloženo

    Neděle 14. 3. 2021, 17:00
    Škola vaření

    Maso a steaky exclusive – vyprodáno – odloženo

    Maso a steaky exclusive – vyprodáno – odloženo

    Neděle 21. 3. 2021, 17:00
    Škola vaření

    Dokonalý steak – odloženo

    Dokonalý steak – odloženo

    Neděle 28. 3. 2021, 17:00
    Škola vaření