Škola vaření s Romanem Paulusem – Lanýže a Foie Gras – vyprodáno
proběhlo 23. října 2022 / Škola vaření
Popis akce
Když už se pustit do těch nejoceňovanějších surovin, tak s těmi nejpovolanějšími. Roman Paulus je několikanásobným držitelem michelinské hvězdy a s lanýži a foie gras pracoval v kuchyni často a pravidelně – ať už v pražském Alcronu, nebo na zahraničních stážích. Tentokrát opustí své Bistro Paulus a hostuje u nás. Na kurzu vás naučí, jak poznat kvalitní surovinu, jak s ní pracovat a s čím ji nejlépe skloubit. Odejdete s několika recepty i praxí, jak je uvařit svým přátelům nebo rodině.
Ve stručnosti
Datum a čas
proběhlo 23. října 2022
Místo konání
Bistro Helen
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
3 390 Kč (se zástěrou 3 790 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Tradice Emilia Romagna
Neděle 26. 1. 2025, 17:00
Škola vaření
Chutě Lombardie – vyprodáno
Neděle 23. 2. 2025, 17:00
Škola vaření
Římská kuchyně
Neděle 23. 3. 2025, 17:00
Škola vaření
Primi piatti
Neděle 20. 4. 2025, 17:00
Škola vaření