Tradice Emilia Romagna

Neděle 26. 1. 2025, 17:00 / Škola vaření

Tradice Emilia Romagna

    Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této objednávky a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Popis akce

    Poznejte s námi lahodnou kuchyni regionu Emilia Romagna, srdce italské gastronomie. Šéfkuchař František Pospíšil vás provede přípravou pokrmů, jako jsou mafaldine s ragú ze salsiccii, tradiční tortellini in brodo a krémové risotto cacio e pepe. Tento kurz vás zavede do světa italské pohostinnosti a bohatých chutí.

    Ve stručnosti

    Datum a čas

    Neděle 26. 1. 2025, 17:00

    Místo konání

    Lobster Bistro
    Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc

    Kapacita

    10 osob

    Cena

    2 490 Kč (se zástěrou 2 890 Kč)

    Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.

    Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.

    Další akce

    Lanýžové degustační menu

    Lanýžové degustační menu

    Pátek 22. 11. 2024, 18:00
    Degustace, Tematické akce

    Zvěřina z našich lesů – vyprodáno

    Zvěřina z našich lesů – vyprodáno

    Neděle 24. 11. 2024, 17:00
    Škola vaření

    Chutě Lombardie

    Chutě Lombardie

    Neděle 23. 2. 2025, 17:00
    Škola vaření

    Římská kuchyně

    Římská kuchyně

    Neděle 23. 3. 2025, 17:00
    Škola vaření