Tradice Emilia Romagna
Neděle 26. 1. 2025, 17:00 / Škola vaření
Popis akce
Poznejte s námi lahodnou kuchyni regionu Emilia Romagna, srdce italské gastronomie. Šéfkuchař František Pospíšil vás provede přípravou pokrmů, jako jsou mafaldine s ragú ze salsiccii, tradiční tortellini in brodo a krémové risotto cacio e pepe. Tento kurz vás zavede do světa italské pohostinnosti a bohatých chutí.
Ve stručnosti
Datum a čas
Neděle 26. 1. 2025, 17:00
Místo konání
Lobster Bistro
Galerie Šantovka, Polská 1, Olomouc
Kapacita
10 osob
Cena
2 490 Kč (se zástěrou 2 890 Kč)
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Lanýžové degustační menu
Pátek 22. 11. 2024, 18:00
Degustace, Tematické akce
Zvěřina z našich lesů – vyprodáno
Neděle 24. 11. 2024, 17:00
Škola vaření
Chutě Lombardie
Neděle 23. 2. 2025, 17:00
Škola vaření
Římská kuchyně
Neděle 23. 3. 2025, 17:00
Škola vaření