Týden mořských specialit
Út 4. 2. - Ne 9. 2. 2025 / Tematické akce
Popis akce
Čerstvé ryby patří k hlavním pilířům naší nabídky, proto jsme pro vás připravili rozšířenou speciální nabídku pokrmů připravených z nejčerstvějších mořských plodů, jako jsou langusty, mušle, krevety nebo chobotnice.
O přípravu těchto kulinářských skvostů se postarají naši šéfkuchaři Tomáš Juřík a František Pospíšil, kteří svým umem a vášní pro kvalitní gastronomii povýší mořské speciality na skutečný zážitek pro vaše chuťové pohárky.
Těšíme se na vás!
Předkrmy
Bruschetta s chobotničkami alla Luciana
ragú z chobotniček, bílé víno, chilli
249,-
Slávky na víně
cherry rajčata, bílé víno, chilli, petrželka
279,-
Smažené kalamáry
papriková majonéza, rukola
319,-
Tatarák z lososa
fenyklový salát s citrusy
299,-
Pasta a risotto
Spaghetti s mořskými plody
krevety, kalamáry, slávky, česnek, bílé víno, cherry rajčata
369,-
Rigatoni s ragú z kalamárů
rajčata, víno, sépiový inkoust
319,-
Šafránové risotto s krevetami
cherry rajčata
419,-
Hlavní chod
Brodetto (pro 2 osoby)
kalamáry, langustýny, treska, slávky, rajčata, fenykl, focaccia
999,-
Čerstvé ryby dle denní nabídky
Ve stručnosti
Datum a čas
Út 4. 2. - Ne 9. 2. 2025
Místo konání
LOBSTER Family restaurant
Galerie Šantovka
Polská 1, Olomouc
Změna termínu nebo zrušení akce vyhrazeno. Vaše osobní údaje budou zpracovávány pouze pro účely této rezervace a v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.
Další akce
Láska začíná zážitkem – valentýnské menu
Pátek 14. 2. 2025, 17:00
Degustace, Tematické akce
Chutě Lombardie – vyprodáno
Neděle 23. 2. 2025, 17:00
Škola vaření
Pizza, Pasta & Antipasti all you can eat
Pá 21. 3. - Ne 23. 3. 2025
Tematické akce
Římská kuchyně
Neděle 23. 3. 2025, 17:00
Škola vaření