Polední menu

Pondělí 24. 2.

Polévky

Česneková polévka se šunkou a krutony

45,-

Drůbeží vývar, zelenina, nudle, pažitka

45,-

Hlavní jídla

Vařená telecí kližka s křenovou omáčkou, houskový knedlík

159,-

Spaghetti all amatriciana, pancetta, chilli, rajčata DOP, víno, pecorino

139,-

LOW CARB - Pečená kuřecí roláda s ricottou a špenátem, gratinované žampiony s tymiánem

159,-

Jídlo týdne

Filet z okouna v bylinkové krustě, citronová kaše, grilovaná cuketa

219,-

Antipasti bar - výběr klasických italských předkrmů

129/179,-

Specialita šéfkuchaře

Telecí spider steak, pečená brambora s creme fraiche a chimichurri salsou, jarní cibulka, demi-glace

259,-

Pizza

Margherita - rajčata San Marzano, mozzarella, bazalka

99,-

Quattro Formaggi - mozzarella, taleggio, gorgonzola, pecorino, bazalka

129,-

Salsiccia e ventricina - rajčata San Marzano, mozzarella, salsiccia, ventricina, cibule, bazalka

119,-

Gamberi - rajčata San Marzano, mozzarella, krevety, cherry rajčata, česnek, bazalka

129,-

Dezert

Dle denní nabídky

,-

Úterý 25. 2.

Polévky

Cuketová se špenátem a dýňovými semínky

45,-

Drůbeží vývar, zelenina, nudle, pažitka

45,-

Hlavní jídla

Grilovaná vepřová kotleta, omáčka blue cheese, pečené grenaille s brokolicí

159,-

Risotto funghi, houby, sýr Grana Padano

139,-

LOW CARB - Telecí ragú s pórkem a smetanou, zapečená brokolice s cheddarem

159,-

Jídlo týdne

Filet z okouna v bylinkové krustě, citronová kaše, grilovaná cuketa

219,-

Antipasti bar - výběr klasických italských předkrmů

129/179,-

Specialita šéfkuchaře

Telecí spider steak, pečená brambora s creme fraiche a chimichurri salsou, jarní cibulka, demi-glace

259,-

Pizza

Margherita - rajčata San Marzano, mozzarella, bazalka

99,-

Quattro Formaggi - mozzarella, taleggio, gorgonzola, pecorino, bazalka

129,-

Salsiccia e ventricina - rajčata San Marzano, mozzarella, salsiccia, ventricina, cibule, bazalka

119,-

Gamberi - rajčata San Marzano, mozzarella, krevety, cherry rajčata, česnek, bazalka

129,-

Dezert

Dle denní nabídky

,-

Středa 26. 2.

Polévky

Zelňačka s klobásou

45,-

Drůbeží vývar, zelenina, nudle, pažitka

45,-

Hlavní jídla

Krůtí prso na slanině a šalvěji, jasmínová rýže, salátek

159,-

Penne Quattro Formaggi, gorgonzola, taleggio, pecorino, sýr Grana Padano

139,-

LOW CARB - Masové polpette v rajčatové omáčce, bazalka, dýňové spaghetti

149,-

Jídlo týdne

Filet z okouna v bylinkové krustě, citronová kaše, grilovaná cuketa

219,-

Antipasti bar - výběr klasických italských předkrmů

129/179,-

Specialita šéfkuchaře

Telecí spider steak, pečená brambora s creme fraiche a chimichurri salsou, jarní cibulka, demi-glace

259,-

Pizza

Margherita - rajčata San Marzano, mozzarella, bazalka

99,-

Quattro Formaggi - mozzarella, taleggio, gorgonzola, pecorino, bazalka

129,-

Salsiccia e ventricina - rajčata San Marzano, mozzarella, salsiccia, ventricina, cibule, bazalka

119,-

Gamberi - rajčata San Marzano, mozzarella, krevety, cherry rajčata, česnek, bazalka

129,-

Dezert

Dle denní nabídky

,-

Čtvrtek 27. 2.

Polévky

Květáková polévka s pažitkou

45,-

Drůbeží vývar, zelenina, nudle, pažitka

45,-

Hlavní jídla

Hovězí po burgundsku, bramborová kaše, pečené žampiony

159,-

Risotto con zucca, dýňové risotto se šalvějí a dýňovými semínky

129,-

LOW CARB - Halloumi sýr s teplým salátem z grilovaného lilku, granátové jablko, čekanka

159,-

Jídlo týdne

Filet z okouna v bylinkové krustě, citronová kaše, grilovaná cuketa

219,-

Antipasti bar - výběr klasických italských předkrmů

129/179,-

Specialita šéfkuchaře

Telecí spider steak, pečená brambora s creme fraiche a chimichurri salsou, jarní cibulka, demi-glace

259,-

Pizza

Margherita - rajčata San Marzano, mozzarella, bazalka

99,-

Quattro Formaggi - mozzarella, taleggio, gorgonzola, pecorino, bazalka

129,-

Salsiccia e ventricina - rajčata San Marzano, mozzarella, salsiccia, ventricina, cibule, bazalka

119,-

Gamberi - rajčata San Marzano, mozzarella, krevety, cherry rajčata, česnek, bazalka

129,-

Dezert

Dle denní nabídky

,-

Pátek 28. 2.

Polévky

Toskánská minestrone

45,-

Drůbeží vývar, zelenina, nudle, pažitka

45,-

Hlavní jídla

Tradiční sekaná, balená anglickou slaninou šťouchané brambory s cibulkou, rajčatový salát s cibulí

149,-

Spaghetti all pomodoro DOP con basilico s rajčatovou omáčkou a bazalkou

139,-

LOW CARB - Grilované kuřecí prso plněné gogonzolou, pečená dýně s ořechy

159,-

Jídlo týdne

Filet z okouna v bylinkové krustě, citronová kaše, grilovaná cuketa

219,-

Antipasti bar - výběr klasických italských předkrmů

129/179,-

Specialita šéfkuchaře

Telecí spider steak, pečená brambora s creme fraiche a chimichurri salsou, jarní cibulka, demi-glace

259,-

Pizza

Margherita - rajčata San Marzano, mozzarella, bazalka

99,-

Quattro Formaggi - mozzarella, taleggio, gorgonzola, pecorino, bazalka

129,-

Salsiccia e ventricina - rajčata San Marzano, mozzarella, salsiccia, ventricina, cibule, bazalka

119,-

Gamberi - rajčata San Marzano, mozzarella, krevety, cherry rajčata, česnek, bazalka

129,-

Dezert

Dle denní nabídky

,-