Polední menu

Pondělí 28. 9.

Dnes je Den české státnosti. Polední menu nepodáváme, můžete si ale vybrat z bohaté nabídky našeho stálého jídelního lístku nebo tipů šéfkuchaře. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Úterý 29. 9.

Polévky

Brokolicový krém, krutony

45,-

Drůbeží vývar, zelenina, nudle, pažitka

45,-

Hlavní jídla

Vepřová plec na česneku, bystročické zelí, bramborové noky

149,-

Dýňové risotto se šalvějí

149,-

Jídlo týdne

Filet z okouna nilského, teplá sicilská caponáta, salátek

229,-

Salát s pečenou dýní a ořechy, mix trhaných listů, dýně, cibule, vlašské ořechy, med, vinaigrette

189,-

Specialita šéfkuchaře

Grilovaný flank steak, houbová omáčka, parmazánové bramory

259,-

Pizza

Margherita - rajčata San Marzano, mozzarella, bazalka

99,-

Quattro Formaggi - mozzarella, taleggio, gorgonzola, pecorino, bazalka

129,-

Con speck e gorgonzola - mozzarella, rajčata San Marzano, gorgonzola, cibule, tyrolský špek, bazalka

129,-

Bianca con salsiccia - mozzarella, bazalka, parmazán, salsiccia

119,-

Dezert

Dle denní nabídky

,-

Středa 30. 9.

Polévky

Dršťková polévka

45,-

Drůbeží vývar, nudle, zelenina, pažitka

45,-

Hlavní jídla

Fish and chips, hranolky, bylinkový dip

159,-

Fusilli pollo e pesto, špenátové pesto, kuřecí maso, smetana, sýr Grana Padano

139,-

Jídlo týdne

Filet z okouna nilského, teplá sicilská caponáta, salátek

229,-

Salát s pečenou dýní a ořechy, mix trhaných listů, dýně, cibule, vlašské ořechy, med, vinaigrette

189,-

Specialita šéfkuchaře

Grilovaný flank steak, houbová omáčka, parmazánové bramory

259,-

Pizza

Margherita - rajčata San Marzano, mozzarella, bazalka

99,-

Quattro Formaggi - mozzarella, taleggio, gorgonzola, pecorino, bazalka

129,-

Con speck e gorgonzola - mozzarella, rajčata San Marzano, gorgonzola, cibule, tyrolský špek, bazalka

129,-

Bianca con salsiccia - mozzarella, bazalka, parmazán, salsiccia

119,-

Dezert

Dle denní nabídky

39/69,-

Čtvrtek 1. 10.

Polévky

Mexická se smaženou tortilou

45,-

Drůbeží vývar, nudle, zelenina, pažitka

45,-

Hlavní jídla

Telecí kližka, křenová omáčka, houskový knedlík

159,-

Tagliatelle s krůtím masem, rajčaty a cuketou

149,-

Jídlo týdne

Filet z okouna nilského, teplá sicilská caponáta, salátek

229,-

Salát s pečenou dýní a ořechy, mix trhaných listů, dýně, cibule, vlašské ořechy, med, vinaigrette

189,-

Specialita šéfkuchaře

Grilovaný flank steak, houbová omáčka, parmazánové bramory

259,-

Pizza

Margherita - rajčata San Marzano, mozzarella, bazalka

99,-

Quattro Formaggi - mozzarella, taleggio, gorgonzola, pecorino, bazalka

129,-

Con speck e gorgonzola - mozzarella, rajčata San Marzano, gorgonzola, cibule, tyrolský špek, bazalka

129,-

Bianca con salsiccia - mozzarella, bazalka, parmazán, salsiccia

119,-

Dezert

Dle denní nabídky

,-

Pátek 2. 10.

Polévky

Frankfurtská s párkem

45,-

Drůbeží vývar, nudle, zelenina, pažitka

45,-

Hlavní jídla

Kuřecí stehno alla cacciatore, jasmínová rýže, míchaný salát

149,-

Rigatoni Campana, rajčata, bazalka, cherry rajčata, mozzarella

139,-

Jídlo týdne

Filet z okouna nilského, teplá sicilská caponáta, salátek

229,-

Salát s pečenou dýní a ořechy, mix trhaných listů, dýně, cibule, vlašské ořechy, med, vinaigrette

189,-

Specialita šéfkuchaře

Grilovaný flank steak, houbová omáčka, parmazánové bramory

259,-

Pizza

Margherita - rajčata San Marzano, mozzarella, bazalka

99,-

Quattro Formaggi - mozzarella, taleggio, gorgonzola, pecorino, bazalka

129,-

Con speck e gorgonzola - mozzarella, rajčata San Marzano, gorgonzola, cibule, tyrolský špek, bazalka

129,-

Bianca con salsiccia - mozzarella, bazalka, parmazán, salsiccia

119,-

Dezert

Dle denní nabídky

,-