Pečeme neapolskou pizzu!

6. května 2021, Rubrika: Aktuality

Pečeme neapolskou pizzu!
V čem je naše neapolská pizza výjimečná a jiná? A jak se liší neapolská pizza od klasické? To vám ve videu ukáže náš šéfkuchař František Pospíšil s Romanem Paulusem.

 
VIDEO MŮŽETE ZKOUKNOUT ZDE. :)

Pro shrnutí
– tohle jsou typické znaky neapolské pizzy
– krátká doba pečení při teplotě 400 °C
minimálně 48 hodin vyzrálé těsto
připečené a nadýchané okraje
tenký a vláčný střed
a především KVALITNÍ ITALSKÉ SUROVINY

 

Jako úplný základ můžeme jmenovat například rajčata San Marzano DOP, která se pěstují na sopečných svazích v blízkosti Neapole či mléčnou mozzarellu Fior di latté, bez které se neapolská pizza neobejde.

 

Vyzkoušejte naši pizzu jako z Neapole! Navíc do konce května ve skvělé akci 2+1 zdarma při osobním odběru.

Další novinky

Hledáme nové kolegy na HPP či brigádu

Do našeho mladého a zkušeného týmu přijmeme nové parťáky!   Jsme stále se zdokonalující italská…

29.08.2021

Hledáme pizzaře na HPP

Hledáme pizzaře na HPP pro náš nově vznikající projekt FOOD TRUCKU   Chceš práci, kde se…

06.07.2021